Meci de fotbal, transformat în bătaie generală. Pumni, ameninţări şi injurii la finalul partidei de la Iași FOTO VIDEO

0
Publicat:

Un derby local din judeţul Iaşi s-a transformat într-o bătaie generală. Partida dintre CSM Paşcani şi Unirea Ruginoasa, care a fost una tensionată, s-a terminat cum nu se poate mai prost: cu pumni, injurii şi ameninţări.

Unirea Ruginoasa - CSM Paşcani SURSĂ newspascani.com
Unirea Ruginoasa - CSM Paşcani SURSĂ newspascani.com

Cele două echipe s-au întâlnit duminică, 26 martie 2023, iar ceea ce trebuia să fie un derby local s-a transformat într-un imens scandal, la care au luat parte jucătorii, suporterii şi arbitrii. 

NewsPascani.com relatează că totul a pornit de la faptul că CSM Paşcani a reuşit egalarea la ultima fază a meciului, în urma unui corner. Faza aceasta a fost precedată de eliminarea unui jucător de la Ruginoasa. Suporterii din tribună au acuzat mai întâi arbitrii, care nu au luat aceeaşi decizie, întrucât tuşierul ar fi ridicat fanionul, pentru un fault la portarul gazdelor, dar centralul a arătat centrul terenului. 

Ce spun reprezentanţii cluburilor şi cum a pornit bătaia generală

Oficialii celor două echipe ştiu de la ce a pornit scandalul de la finalul partidei şi acuză că Asociaţia Judeţeană de Fotbal a delegat o brigadă de arbitri fără experienţă.

,,A fost şi acea fază controversată, în care tuşierul a decis una, iar centralul a luat decizia de a valida golul. O vină o are şi AJF Iaşi, care a delegat o brigadă de arbitri fără experienţă", a precizat Costel Cernăuţeanu, reprezentantul Unirea Ruginoasa, conform newspascani.com.

Imediat după fluierul final al partidei, un jucător de la Ruginoasa a lovit un fotbalist advers. După această întâmplare, suporterii au reuşit să pătrundă pe teren, lovind jucătorii echipei din Paşcani. 

Sorin Boca, preşedintele AJF Iaşi, a vorbit despre situaţia de la finalul partidei.

„Noi avem şedinţa Comisiei de Disciplină de la nivelul asociaţiei. Până pe 28 martie 2023, trebuie să ajungă foile de arbitraj şi raportul de observare, să vedem despre ce este vorba, ce s-a întâmplat acolo cu exactitate“, a precizat Sorin Boca. 

Partida a fost extrem de disputată, ambele echipe terminând meciul cu un om în minus.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite