Accident teribil în județul Iași: un politician AUR și iubita lui au murit după ce au spulberat un pieton cu motoscuterul

0
Publicat:

Trei oameni și-au pierdut viața în localitatea Șcheia din județul Iași, după ce o motocicletă a intrat într-un cap de pod și a lovit un pieton, scrie Ziarul de Iași.

motoscuter distrus în accident
Accident cu motoscuterul / Photo: Suflete pe Două Roți / Facebook

Trei persoane, printre care un pieton, și-au pierdut viața după ce motocicleta a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar și apoi a intrat într-un cap de pod.

Motociclistul care și-a pierdut viața este Paul Lucian Ionașcu. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, candidase din partea AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza din județul Iași. Alături de el, pe motocicletă, se afla iubita sa, Mihaela Bocan, în vârstă de 32 de ani. Cei doi și-au găsit sfârșitul împreună, potrivit DC News.

Paul Lucian Ionașcu și iubita sa / Photo: Paul Lucian Ionascu / Facebook
Paul Lucian Ionașcu și iubita sa / Photo: Paul Lucian Ionascu / Facebook

Paul Lucian Ionașcu cânta și într-o formație, dar era și mare iubitor de motociclete. Pe pagina lui de Facebook fiind mai multe poze cu motociclete. Iubita lui, Mihaela, pare să îi fi acceptat pasiunea pentru motoare. Cei doi erau împreună de mai mult timp. Pe ambele conturi au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe din partea apropiaților.

"La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul", se arată într-un comunicat al Poliției.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite