Ionela și George, tinerii morți în cumplitul accident de lângă Iași, vor fi înmormântați în ziua când ar fi trebuit să se cunune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionela și George, cei doi motocicliști care au decedat în cumplitul accident de lângă Iași, își programaseră cununia civilă cu doar câteva zile în urmă. Acum, ceea ce urma să fie cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru rude și prieteni.

Ionela și George SURSĂ Facebook
Ionela și George SURSĂ Facebook

Aceștia formau un cuplu de câțiva ani, iar vineri, în Iași, ar fi trebuit să marcheze, împreună cu cei apropiați lor, celebrarea cununiei civile.

Tristețe fără margini pentru apropiații celor doi

George Vîlcu și Ionela Bercea formau un cuplu de câțiva ani de zile și trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Astfel, pe data de 13 mai au decis să își unească destinele, printr-o cununie civilă care a fost programată pentru ziua de vineri, 24 mai. Astfel, la eveniment urmau să fie prezenți zeci de prieteni și membri ai familiilor celor doi, pentru a celebra acest important eveniment. 

Soarta și un moment de neatenție a făcut ca, în loc de o petrecere frumoasă, în acea zi, cei doi să fie înmormântați, după ce și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier, în timp ce se aflau, împreună, pe o motocicletă.

George avea 27 de ani, iar Ionela 25 și amândoi proveneau Târgu Bujor, Galați. Se știau de când erau copii pentru că locuiau la câteva sute de metri unul de altul. Irinel Sacu, care și-a pierdut viața în cumplitul accident, era prieten cu cei doi și împărțeau aceeași pasiune: motoarele pe două roți.

Cum s-a produs tragedia

Cumplitul accident s-a produs duminică, 19 mai 2024, la Codăești, lângă Iași. Cei trei tineri se aflau pe două motociclete. Ionela, pe același motor cu iubitul ei, George, iar Irinel era singur.

În acest moment, polițiștii vasluieni, care anchetează cazul, iau în calcul ipoteza conform căreia unul dintre motocicliști ar fi încercat să-l depășească pe celălalt și a pătruns pe contrasens. Atunci, s-a izbit de autoturismul condus de o tânără în vârstă de 19 ani. Ulterior, și cel de-al doilea motociclist a intrat în coliziune tot cu autoturismul respectiv.

Din cauza benzinei care s-a scurs din rezervoarele celor două motociclete a izbucnit un incendiu, iar unul dintre motocicliști a fost cuprins de flăcări.

La data de 19 mai 2024, ora 16.12, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 24, în comuna Codăești, județul Vaslui, soldat cu victime omenești. În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule, două motociclete înregistrate în județele Sibiu și Galați, precum și un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o tânără de 19 ani, din comuna Codăești, județul Vaslui. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasager pe motocicletă. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite