Video Accident grav cu 12 persoane rănite, în Piața Unirii, din Capitală: un microbuz şi un autoturism, implicate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav cu 12 persoane rănite a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Piaţa Unirii din Bucureşti, după ce un autoturism şi un microbuz cu nepalezi s-au ciocnit violent, a anunțat ISU.

UPDATE:  Luni, 17 iunie 2024, în jurul orei 01.20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație la Piața Unirii.

Un bărbat, în vârstă de 21 de ani, a condus un microbuz pe Bulevardul Unirii, iar la intersecția cu Bd. I.C. Brătianu nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric ce i se adresa și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 22 de ani.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unui număr de 12 persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru conducătorul autoturismului, respectiv 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul care a condus microbuzul. În acest context a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La locul accidentului au intervenit de urgență 9 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

„Intervenim la un accident rutier produs la Piaţa Unirii, din Capitală, între un autoturism şi un microbuz. În accident sunt implicate 15 persoane: 5 din autoturism şi 10 din microbuz (de origine nepaleză)”, a informat ISU Bucureşti- Ilfov.

Din fericire, nu au fost persoane blocate sau încarcerate.

Accident grav în Piața Unirii din Capitală FOTO: ISU
Accident grav în Piața Unirii din Capitală FOTO: ISU

Potrivit ISU, 12 persoane au fost transportate la spital: două victime la Spitalul Universitar, trei la Spitalul Floreasca, o persoană la  Spitalul Militar, una la Spitalul Elias, una la Spitalul Pantelimon și patru răniți la spitalul „Bagdasar- Arseni. Toate victimele au fost conștiente.

Accident grav în Piața Unirii din Capitală FOTO: ISU
Accident grav în Piața Unirii din Capitală FOTO: ISU
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite