VIDEO FC Hunedoara, lider în Liga a treia fără suporteri: a şasea victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal FC Hunedoara a obţinut a şase victorie consecutivă în acest sezon al Ligii a treia de fotbal. FC Hunedoara a învins la limită, pe teren propriu, echipa Muncitorul Reşiţa.

FC Hunedoara a devenit lider în campionatul Ligii a treia de fotbal. Hunedorenii au învins în această după-amiază, cu scorul de 1 – 0, pe Muncitorul Reşiţa.

Gazdele au deschis scorul în prima repriză, dintr-o lovitură liberă executată de Pepenar. Meciul a fost echilibrat, fără ocazii mari la cele două porţi. În a doua repriză, jucătorul hunedorean Roiu a fost eliminat de pe teren, după cel de-al doilea cartonaş galben primit.

FC Hunedoara a reuşit să apere rezultatul şi să obţină astfel cea de-a şasea victorie în campionat.

Meciul a fost urmărit de mai puţin de 200 de spectatori. Oamenii au mai renunţat să vină la stadion, din cauza rezultatelor slabe obţinute de FC Hunedoara la finalul sezonului trecut, când a ratat promovarea în Liga a doua.

image
image

Vă recomandăm şi:

Imagini rare cu Luceştii: acum 30 de ani, tatăl şi fiul erau împreună pe banca de rezerve a echipei Corvinul Hunedoara

În 1983, Mircea Lucescu îşi petrecea ultimele săptămâni la conducerea echipei FC Corvinul Hunedoara, înainte de a prelua echipa naţională a României. Fiul său, Răzvan, era doar un puşti de 14 ani, care îi împărtăşea pasiunea pentru fotbal.

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul

Un stadion arhiplin, cu tribune care vibrau la fiecare fază din meciurile echipei favorite şi „explodau” la fiecare gol al gazdelor, contaminând cu bucurie împrejurimile arenei. Un public energic, care ocupa stadionul cu câteva ore înaintea meciurilor, unul pentru care fotbaliştii intraţi pe teren deveneau şi luptători din primul până în ultimul minut, iar adversarilor le era aproape imposibil să obţină victoria. Într-un cuvânt: Corvinul.

VIDEO Mircea Lucescu: primii ani de antrenorat la Corvinul Hunedoara şi un interviu de poveste, din 1981

În anul 1981, Mircea Lucescu locuia în Hunedoara şi antrena echipa Corvinul din localitate, prima din viaţa sa, club cu care a reuşit nu doar promovarea în prima ligă de fotbal, dar şi cele mai mari performanţe care au rămas în istoria clubului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite