Un tânăr şi-a pus câinele agresiv să sfâşie un alt câine şi s-a lăudat cu scena plină de cruzime pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură Internet.
FOTO: captură Internet.

Un tânăr din Orăştie şi-a lăsat câinele agresiv să sfâşie un alt câine, iar imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare.

UPDATE Şi proprietarul câinelui a fost amendat cu 3.000 de lei.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Orăştie au identificat proprietarul câinelui agresiv care apare într-un videoclip postat ieri pe o reţea de socializare. Acesta este un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Turdaş, care a declarat că a cumpărat câinele în luna aprilie a acestui an, nu deţine acte de provenienţă, carnet de sănătate sau asigurare obligatorie pentru animal. Acesta a mai precizat că ţinea câinele într-o anexă gospodărească, lângă domiciliul său, de unde câinele a ieşit împotriva voinţei proprietarului. Poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 lei fiecare, faţă de două persoane care nu îşi justificau prezenţa în spaţiul public, cu ocazia incidentului la care facem referire. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, urmând ca faţă de proprietarul câinelui agresiv să fie dispuse măsuri legale”, a informat IPJ Hunedoara.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii anchetează un tânăr de 25 de ani, care şi-ar fi lăsat câinele dintr-o rasă considerată agresivă să sfâşie un câine comunitar. În loc să intervină, bărbatul, din Orăştie, a filmat scena petrecută într-un canal înfundat cu gunoaie şi a publicat-o pe o reţea de socializare, cu mesajul: „Asta se întâmplă când scapi câinele”. Imaginile au stârnit revolta oamenilor.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoana care a realizat  filmarea respectiva, un tânăr de 25 de ani, din Orăştie. Acesta a declarat că nu e el este proprietarul de câinelui agresiv, care ar aparţine fratelui său si că el a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi câini, după ce câinele agresiv ar fi scăpat din spaţiul în care era ţinut, după care a  postat filmarea pe reţeaua de socializare. Tânărul respectiv a fost o condus la sediul Poliţiei Municipiului Orăştie pentru continuarea cercetărilor si a fost totodată sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.



Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a identifica cu certitudine proprietarul câinelui agresiv, iar în funcţie de contextul în care a intervenit atacul acestui câine, urmează a se dispune măsuri legale de natură penală sau contravenţionala.

caine agresiv

Vă recomandăm să citiţi şi:

Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

Reacţia violentă a unui recidivist prins la furat. Vânzătoarea a trecut prin clipe de teroare

Zeci de tineri din Hunedoara, clienţi ai traficanţilor de etnobotanice. Drogurile erau „preparate” acasă

Tânăr prins la furat din Aqualand Deva. A „controlat” portofelele lăsate de turişti în vestiare

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite