Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O haită de câini maidanezi din incinta Preparaţiei Coroieşti a sfâşiat un muncitor. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Un bărbat de 47 de ani, care lucra la Preparaţia Coroieşti din Valea Jiului, a fost sfâşiat de o haită de câini maidanezi în incinta societăţii

Marţi, localnicul, care lucrează ca impiegat de mişcare a fost atacat de câini în timp ce aviza trenul cu cărbune care urma să plece de la preparaţie spre termocentrale.

Cel puţin 10 animale animale au sărit pe el şi l-au muşcat după ce acesta a fost trântit la pământ. Victima a suferit mai multe muşcături pe corp şi la cap, iar urechea i-a fost smulsă. A fost transportat la spitalul din Petroşani, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale reparatorii la urechea sfâşiată.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan efectuează cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini. Acesta a fost transportat la U.P.U. Vulcan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul şi a luării  măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Impiegatul este angajatul societăţii Preserv, sucursală a Complexului Energetic Hunedoara, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, care efectuează cercetări cu privire la condiţiile accidentului de muncă.


Vă recomandăm să citiţi ş:

Scandal pe seama maidanezilor între un ONG şi primărie: „Peste 200 de câini vor ajunge pe străzi”

Fake-news viral despre câinii fără stăpân. ONG-urile pentru animale acuză „lagărul morţii“

VIDEO O tânără din SUA dă un exemplu emoţionant românilor. Munceşte gratuit pentru 500 de câini abandonaţi

 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite