Câte persoane au fost diagnosticate cu coronavirus în judeţul Hunedoara. Peste un sfert sunt cadre medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IARHIVĂ.
IARHIVĂ.

A fost comunicat numărul persoanelor diagnosticate cu coronavirus din judeţul Hunedoara. Multe dintre acestee sunt angajaţi ai spitalelor.

În judeţul Hunedoara sunt 100 de persoane diagnosticate cu coronavirus. În ultimele 24 de ora au fost confirmate 29 de cazuri noi în judeţ, potrivit unor informaţii prezentate de autorităţi.

Din cei 100 de hunedoreni infectaţi cu coronavirus, circa un sfert dintre sunt cadre medicale de la spitalele din Deva, Petroşani şi Hunedoara 11 cadre medicale au fost diagnosticate pozitiv cu Covid 19 numai în ultimele 24 de ore, cele mai multe dintre ele (10, dintre care doi medici) fiind de la spitalul judeţean, iar o asistentă este angajată la Spitalul municipal Hunedoara.

Nouă oameni care au murit în ultimele zile în spitalele din Hunedoara şi Deva, în urma unor afecţiuni grave, au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

„Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate şi externate  din unităţi spitaliceşti: 91 la Bucureşti, 58 la Timiş, 28 la Iaşi, 23 la Caraş-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanţa, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Braşov, 5 la Galaţi, 2 la Bihor, 2 Argeş, 1 la Brăila, 1 la Mureş, 1 la Neamţ, 1 la Alba”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Sănătăţii.

Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna şi Mureş, au decedat.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite