Primăria Hunedoara cheltuie 120.000 de lei pentru decoraţiunile de Paşti. În Deva sunt folosite podoabele din anii trecuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florile de Paşti au fost montate în centrul civic al Hunedoarei. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Florile de Paşti au fost montate în centrul civic al Hunedoarei. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Primăria Hunedoara a închiriat ornamente de Paşti în valoare de peste 100.000 de lei, care vor fi amplasate în zonele centrale ale municipiului. În Deva vor fi folosite decoraţiunile din anii trecuţi.

Primăria Hunedoara a închiriat ornamente luminoase, printr-o achiziţie în valoare de 101.000 lei, plus 20.000 lei TVA, de la SC Luxten. Contractul prevede montarea a 30 de flori de Paşti şi a 12 figurine în zona giratoriului de pe Bulevardul Dacia, montarea a 42 de ghirlande verzi, 14 medalioane cu iepuraşi cu ou şi 14 medalioane cu lumânări cu ou pe Bulevardul Corvin, a zece figurine în zona Catedralei Eroilor, a 30 de ghirlande şi 12 figurine în piaţeta Casei de Cultură.

În Deva vor fi amplasate ornamentele aflate în proprietatea primăriei. „Potrivit Contractului de concesiune nr. 39499/20.10.2015 (art.4), încheiat între Primăria Municipiului Deva si SC Electro Stăncălie SRL Hunedoara, preţul verificării/reparării, montării/demontării ornamentelor pentru Sărbatorile Pascale este 21.408 lei (fără TVA)”, a informat Primăria Deva.

Figurinele luminoase vor fi amplasate în zonele: sens giratoriu B-dul Nicolae Bălcescu - Str. 22 Decembrie, sens giratoriu zona UZO Balcan, Catedrala Ortodoxă „Sfântul Nicolae” de pe Strada Avram Iancu, Biserica Ortodoxă „Bună Vestire”, sensul giratoriu de la gară, Biserica Ortodoxă de la „Maxxa”, Paraclisul de pe Strada Mihai Eminescu, Parcul I.C. Brătianu, Biserica Ortodoxă Archia, Biserica Ortodoxă Sântuhalm, Biserica Ortodoxă din Cristur, Biserica Ortodoxă de la Bârcea Mică, Parcul Cetate, Aqualand.

Lista locatiilor nu este definitivă, susţin reprezentanţii Primăriei Deva.


Vă recomandăm şi:

Chinezii au vrut să copieze Mănăstirea Prislop, în Beijing. Un fost baron local le-a dat ideea, inspirat de Arsenie Boca

Mihail Rudeanu susţine că oficialităţile din China au fost de acord cu propunerea sa de a construi replica mănăstirii Prislop, în Beijing, însă pentru că statul român nu a finanţat iniţiativa lui, fostul şef al Consiliului Judeţean Hunedoara, din vremea guvernării Năstase, s-a mulţumit să ducă în Parcul Lumii din Beijing o troiţă de trei metri.

Ştirea bizară despre Hunedoara care face furori în Marea Britanie: un leu şi stăpânul său se joacă într-o piscină

O ştire bizară despre Hunedoara face furori în Marea Britanie. Un leu stăpânul său au fost înregistraţi făcând baie împreună iar autorul filmărilor susţine că au fost realizate în Hunedoara.

Explicaţii halucinante după cheful cu striptease, alcool şi manele din cetatea medievală: cheflii de la Primărie voiau să promoveze tradiţia, dar s-au încălzit

Cetatea Mălăieşti, unul dintre cele mai importante monumente istorice din Ţara Haţegului, a devenit locul chefurilor cu manele, striptease, grătare şi alcool la care au participat angajaţii primăriei din Sălaşu de Sus. Localnicii s-au lăudat cu cheful de pomină din curtea monumentului istoric, iar viceprimarul comunei spune că va încerca să spele ruşinea pricinuită „la beţie”.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite