Ştirea bizară despre Hunedoara care face furori în Marea Britanie: un leu şi stăpânul său se joacă într-o piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ştire bizară despre Hunedoara face furori în Marea Britanie. Un leu stăpânul său au fost înregistraţi făcând baie împreună iar autorul filmărilor susţine că au fost realizate în Hunedoara.

Cotidianul britanic The Telegraph a publicat un articol în care se afirmă că proprietarul unui leu din Hunedoara face baie împreună cu animalul într-o piscină.

„Secvenţele video bizare în care un leu şi proprietarul său se joacă într-un bazin de înot din Hunedoara, România, au fost publicate. Filmate mai devreme în această săptămână, imaginile arată un bărbat care deţine doi lei şi postează imagini despre viaţa acestora pe Instagram, îmbrăţişând animalele în piscina sa. La un moment dat, omul chiar sărută leul şi lins pe faţă de animal. Nu este tocmai o privelişte comună”, scriu reporterii de la The Telegraph, publicând imaginile video.

„Dacă mâine proprietarul leului va fi mâncat de acesta, nu aş învinovăţi animalul. Lăsaţi leii în sălbăticie”, este unul dintre numeroasele comentarii primite de ştirea publicată pe site-ul cotidianului britanic.

„Aceşti români şi animalele lor de casă...”, a comentat un alt cititor.

image

Autorităţile locale din municipiul Hunedoara susţin că este aproape imposibil ca leii din imagini să aparţină unui proprietar care locuieşte în Hunedoara. Totuşi, o pereche de lei adevăraţi poate fi admirată la Grădina Zoologică din Hunedoara.

image

Imaginile video pot fi văzute aici.


Vă recomandăm şi:

Povestea vânătorii de urşi care a făcut înconjurul lumii. Cum l-au împiedicat românii pe prinţul Rudolf să facă prăpăd în pădurile din Transilvania

Vânătoarea de urşi organizată în toamna anului 1888 de prinţul Rudolf al Austriei Transilvania a făcut înconjurul lumii. Chiar şi ziare ca The New York Times au relatat despre cum a eşuat arhiducele austriac în pădurile transilvane. Românii au reuşit să scape de la moarte animalele ţintite de suita regală.

Vânătorul care a oripilat România: s-a lăudat că a ucis-o „pe bunica lu’ Bambi”, cu un glonte în inimă: „Ăsta-i talentul!”

Sorin Lucaci, un vânător în vârstă de 44 de ani, a stârnit valuri de indignare după ce s-a fotografiat alături de animalele ucise şi a postat fotografiile pe Internet, lăudându-se cu prăzile sale. „Ăsta-i talentul”, a scris bărbatul, mândru că a omorât o căprioară, cu un glonte tras în inimă.

Enigmele matriţei din Sarmizegetusa Regia: de unde provin lupii înaripaţi şi ce simbolizează fioroşii grifoni, ilustraţi pe artefactul antic, unic în lume

Matriţa de la Sarmizegetusa Regia, considerată printre cele mai valoroase piese arheologice descoperite în ultimele decenii în România, ascunde enigme care până în prezent nu au putut fi descifrate. Unele dintre ele sunt legate de prezenţa animalelor fabuloase încrustate în artefactul antic din bronz: grifoni cu capete de lup şi cozi de leu, înfăţişări extrem de rare în arta popoarelor din Antichitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite