O femeie de 76 de ani a fost agresată sexual şi bătută crunt pentru că nu a satisfăcut poftele unui tânăr de 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost lovită de violator. ARHIVĂ.
Victima a fost lovită de violator. ARHIVĂ.

O bătrână de 76 de ani a trecut prin momente groaznice, după ce a fost atacată, în propria locuinţă, de un tânăr de 19 ani, care a încercat să profite de ea. Victima s-a luptat cu violatorul şi a reuşit în cele din urmă să se refugieze la o vecină.

Scene înfiorătoare s-au petrecut în comuna Pui, din judeţul Hunedoara. Un tânăr din localitate a bătut crunt o bătrână de 76 de ani, pe care a încercat să o violeze.

„Femeia se afla singură la domiciliul său din comuna Pui, în jurul orei 19:00, când un vecin a bătut la uşa casei acesteia, iar după ce a pătruns în locuinţă, a  ameninţat-o, intenţionând să întreţină relaţii sexuale cu aceasta. Victima a refuzat propunerea, fapt pentru care suspectul a lovit-o, încercând să întreţină relaţii sexuale cu ea, dar nu a reuşit întrucât femeia s-a opus şi a reuşit să scape, fugind la o vecină”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia a suferit leziuni corporale în urma loviturilor primite, fiind transportată de un echipaj al ambulanţei la Spitalul de Urgenţă Haţeg. În urma anchetei, tânărul de 19 ani, care fugise de la locul faptei, a fost reţinut. El a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Haţeg, cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de viol, loviri sau alte violenţe şi violare de domiciliu.


Vă recomandăm şi:

Recidivistul care a violat angajata unui magazin non-stop a fost condamnat

Judecătoria Petroşani l-a trimis în închisoare pe Ionuţ Vânătoru, un tânăr de 28 de ani din localitate, acuzat că a violat o angajată dintr-un magazin non-stop, după ce a intrat pe fereastră în incinta acestuia. El a mai fost condamnat şi în trecut pentru viol.

Minoră răpită din parc şi agresată sexual la marginea cimitirului din Lupeni

O tânără de 17 ani a fost răpită de un hunedorean, în timp ce se afla în Parcul Tineretului din Lupeni. Bărbatul a sechestrat-o şi a adus-o pe un deal din localitate, unde a încercat să o violeze.

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite