Au plâns în sala de judecată: violatorii tinerei sechestrate într-o garsonieră din Deva au cerut îndurare instanţei

0
0

Emanuel Prohaska (22 de ani) şi Daniel Ivan (29 de ani) au avut ultimul cuvânt înainte ca magistraţii să pronunţe sentinţa, în dosarul în care sunt judecaţi pentru viol. În faţa instanţei Judecătoriei Deva, cei doi au declarat că regretă faptele comise şi au cerut pedepse cu suspendarea sau achitare.

Procesul celor doi deveni, trimişi în arest preventiv în luna iulie a anului trecut pentru sechestrarea şi violarea unei tinere de 23 de ani s-a încheiat, magistraţii urmând să pronunţe sentinţa în următoarele zile. Tinerii împotriva cărora au fost formulate acuzaţii grave au avut un ultim cuvânt de spus.

Emanuel Prohaska a plâns în faţa instanţei, susţinându-şi nevinovăţia. Tânărul de 22 de ani, fost condamnat pentru furturi şi agresiuni, a relatat că anii petrecuţi în închisoare, în vremea în care a fost minor l-au schimbat şi a renunţat să mai comită infracţiuni. Prohaska spune că nu a violat-o pe tânără, iar mărturia acesteia ar fi fost făcută din ură. A povestit că femeia ar fi vrut să se răzbune pe el pentru că o despărţise de un alt bărbat, mult mai bogat, şi de aceea l-a dat pe mâna Poliţiei.

„Este o fire diabolică. Eu nu am întreţinut raporturi sexuale cu ea. S-a aşezat peste mine, în pat, s-a frecat de mine, iar Ivan mă îndemna să îi arăt tatuajele şi tot el m-a numit impotent pentru că îi acordam atenţie”, a spus Denis Prohaska, înainte de a cere instanţei să fie achitat.

Daniel Ivan a declarat că necazurile i s-au întâmplat după ce a intrat într-un cerc de prieteni în care nu avea ce căuta. Şi-a deplâns soarta, cu lacrimi în ochi. „Am ajuns în cele şapte luni petrecute după gratii să trăiesc ceea ce nu credeam că poate exista, să văd condiţiile inumane din închisori, să stau închis alături de criminali, violatori şi pedofili. Îi uram pe violatori şi nu credeam că o să ajung să fiu numit eu unul dintre ei”, a spus Daniel Ivan.

Daniel Ivan şi Emanuel Prohaska au fost arestaţi preventiv în 11 iulie 2013, fiind acuzaţi că au sechestrat o tânără de 23 de ani într-o garsonieră din Deva, pe care apoi au violat-o. Victima a reuşit să scape din locuinţă după şase ore, profitând de starea de ebrietate a celor doi. Fusese ademenită în garsonieră, de unul dintre cei doi, cu promisiunea unui loc de muncă. 

Vă recomandăm şi:

Caz înfiorător în Deva: o tânără a fost sechestrată şi violată timp de şase ore. Victima, ademenită cu un loc de muncă

O tânără din Deva, în vârstă de 23 de ani, a trecut prin momente groaznice. Tânăra a fost sechestrată în locuinţa a doi bărbaţi, a fost bătută cu bestialitate şi violată timp de şase ore de aceştia. Femeia a reuşit să scape printr-o minune şi şi-a denunţat agresorii.

Scene înfiorătoare într-un sat hunedorean: o minoră de şase ani a fost răpită şi violată într-o casă părăsită

Florin Sîrbu, un tânăr de 30 de ani, din Geoagiu, a fost reţinut de poliţişti şi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce a agresat sexual o copilă de şase ani.

FOTO Cine este Orlando Suceveanu, „borfaşul” arestat pentru violarea şi jefuirea unei tinere de 24 de ani

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au dispus arestarea preventivă pe numele lui Orlando Suceveanu, un tânăr de 19 ani, din Petroşani, acuzat de viol şi tâlhărie.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri