Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

Tiberiu Cara a fost condamnat prin sentinţă definitivă la cinci ani de închisoare cu executare şi trei ani de interzicere a drepturilor, pentru abuz sexual asupra unui minor. Bărbatul a fost arestat preventiv şi trimis în judecată în toamna anului trecut.

„A fost acuzat că, în timp ce se afla singur cu o minoră de 4 ani şi 11 luni, fiica dintr-o altă relaţie a nurorii sale, la domiciliu comun, profitând de neputinţa acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a întreţinut cu aceasta un raport sexual oral, iar în perioada 1 iunie - 25 septembrie a.c., în aceleaşi condiţii, a pipăit minora în zona organului sexual, în alte două rânduri, în scopul satisfacerii dorinţelor sexuale”, informa procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Pe fond, Tribunalul Hunedoara a decis condamnarea inculpatului la zece ani de închisoare, dar împotriva soluţiei instanţei, Tiberiu Cara a declarat apel.
 


Vă recomandăm şi:

Şofer de camion reclamat că a bătut o femeie pentru că a refuzat să facă sex    O femeie în vârstă de 46 de ani a ajuns în spital, după ce a fost împinsă din cabina unui autotren şi s-a prăbuşit pe beton. Victima a reclamat la Poliţie faptul că a fost agresată de un şofer, pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

Final neaşteptat în dosarul tinerilor care au sechestrat şi batjocorit o deveancă   Magistraţii Judecătoriei Deva au pronunţat sentinţa pentru cei doi deveni, Emanuel Denis Prohaska (22 de ani) şi Daniel Ivan (29 de ani), reţinuţi în luna iulie a anului trecut pentru sechestrarea şi violarea unei tinere de 23 de ani, într-o garsonieră în care au invitat-o sub pretextul oferirii unui loc de muncă.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere    O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

Caz şocant în Hunedoara: copilă de cinci ani violată şi supusă la perversiuni    Tiberiu Cara, un hunedorean în vârstă de 59 de ani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru că ar fi abuzat sexual o minoră. Agresorul a fost acuzat că ar fi supus-o pe copilă la perversiuni sexuale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite