Incendiu pe autostrada Orăştie - Deva: încărcătura unui TIR s-a făcut scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au cuprins remorca autotrenului. FOTO: Adevărul.
Flăcările au cuprins remorca autotrenului. FOTO: Adevărul.

Un camion care transporta profile lemnoase pe autostrada A1, din direcţia Sibiu spre Deva, a luat foc. Încărcătura autotrenului a fost cuprinsă de flăcări, în zona Simeria Veche.

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă pe autostrada A1, în zona Simeria Veche. Remorca unui autotren care transporta profile lemnoase compacte a luat foc.

„Pomierii din Orăştie au acţionat pentru stingerea incendiului, iar în prezent traficul este restricţionat în zonă, pe o singură bandă a direcţiei de mers Orăştie – Deva”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Nu au fost înregistrate victime în urma incendiului.

incendiu

Vă recomandăm şi:

Nod rutier nou pe autostradă, între Deva şi Hunedoara: proiectul este propus de politicienii din judeţ

Un nou nod rutier va trebui construit pe autostrada care traversează judeţul Hunedoara, pentru ca Deva şi Hunedoara să fie legate de autostradă. Aceasta a fost propunerea adresată astăzi Guvernului României de liderii partidelor politice, din judeţul Hunedoara.

Lucrările la autostrada Deva – Lugoj i-au revoltat pe localnicii din Brănişca, satul traversat zilnic de sute de camioane

Lucrările pe tronsonul patru al autostrăzii Lugoj – Deva au început în forţă însă din cauza traficului intens al camioanelor pe şoseaua care traversează Brănişca, oamenii din comună au asaltat primăria cu reclamaţii. Constructorii sunt somai să repare drumul judeţean degradat din cauza numărului mare de camioane folosite.

VIDEO Autostrada Lugoj – Deva: se lucrează din nou pe loturile trei şi patru. Cum a avansat proiectul în ultimele luni

Autostrada Lugoj – Deva se află în şantier pe tronsoanele trei şi patru din primăvara anului trecut. Lucrările au fost oprite în luna decembrie, pe durata sărbătorilor şi în zilele în care vremea nu a permis continuarea proiectului, însă în prezent constructorii au revenit pe şantier, pe ambele tronsoane care tranzitează judeţul Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite