Fiesta Corvinul, pe străzile orașului Hunedoara. Suporterii au invadat Castelul Corvinilor VIDEO

0
Publicat:

Mii de oameni au însoțit echipa Corvinul Hunedoara la parada de pe străzile municipiului Hunedoara, organizată după ce clubul sportiv a câștigat Cupa României la fotbal. Localnicii au sărbătorit apoi la Castelul Corvinilor.

Mii de oameni au venit la sărbătoarea echipei Corvinul Hunedoara. Foto: Daniel Guță
Mii de oameni au venit la sărbătoarea echipei Corvinul Hunedoara. Foto: Daniel Guță

Sâmbătă seara, 18 mai 2024, a fost din nou sărbătoare în Hunedoara, iar mii de oameni au întâmpinat echipa Corvinul Hunedoara care a defilat cu trofeul Cupa României la fotbal, pe străzile municipiului (video).

Fotbaliștii au pornit cu un autocar descoperit de la Stadionul Michael Klein spre Castelul Corvinilor din Hunedoara, iar numeroși suporteri i-au întâmpinat și i-au aclamat pe traseul parcurs în circa o oră.

Forțele de ordine au fost mobilizate pentru a asigura ordinea după aglomerația creată de suporteri.

Corvinul Hunedoara a câștigat, miercuri, 15 mai, Cupa României la fotbal, după ce a învins-o în finală pe Oțelul Galați.

Corvinul Hunedoara a adus cupa la castel

„Exact cum a fost și mesajul nostru, pe tot parcursul acestei competiții, să aducem cupa la Castel, iată că împreună cu acest public minunat, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu multă muncă, deși am trecut prin momente grele, am reușit să ne îndeplinim visul. Este o victorie a tuturor celor care sprijinit Corvinul Hunedoara”, a spus Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara.

La Castelul Corvinilor, fotbaliștii au coborât din autocar și și-au făcut cu greu loc prin mulțimea care a făcut neîncăpătoare curtea ansamblului medieval. Echipa a prezentat trofeul, iar localnicii s-au putut fotografia alături de el.

„Ca mulți hunedoreni, sunt suporter de-o viață al echipei Corvinul Hunedoara, însă rar am mai trăit astfel de momente de bucurie”, a spus unul dintre localnicii veniți la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

De vineri, 17 mai 2024, până duminică, 19 mai 2024, trofeul Cupa României la fotbal a fost expus și într-o sală a Casei de cultură din Hunedoara, iar numeroși hunedoreni au stat la coadă pentru a se fotografia alături de el (video).

După fiesta echipei din Hunedoara, spectacolul a continuat la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Mii de oameni au venit la Noaptea Muzeelor din 18 mai 2024. Au fost concerte muzicale, proiecții de lumini și video pe fațada castelului din Hunedoara, iar publicul a putut vizita gratuit ansamblul medieval până după miezul nopții.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite