Facturi record în stadionul Michael Klein: 30.000 de lei doar la apă. FC Hunedoara acuză ilegalităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii bazei sportive folosită de FC Hunedoara trebuie să achite facturi de 30.000 de lei pentru apa consumată în lunile iulie şi august, în condiţiile în care, susţin reprezentanţii clubului sportiv, cei de la FC Hunedoara nu au avut cum să folosească în două luni un asemenea volum de apă.

Primăria Hunedoara are de achitat, pentru perioada iulia - august, facturi de 30.000 de lei la furnizorul de apă, pentru clubul FC Hunedoara care foloseşte baza sportivă Michael Klein.

Facturile pentru cele două luni ar reprezenta un consum de peste 7.000 de metri cubi de apă, în condiţiile în care, susţin reprezentanţii clubului de fotbal, în stadion sunt folosite doar duşurile, o spălătorie de haine şi câteva robinete. Cei de la FC Hunedoara reclamă că la reţeaua de apă a bazei sportive s-au racordat, cel mai probabil, fără să plătească, mai multe societăţi care au sedii în incinta stadionului.

„Încă din septembrie am solicitat printr-o adresă Primăriei Hunedoara o verificare a tuturor apometrelor, gazometrelor şi contoarelor de curent din interiorul clubului, precum şi a reţelei existente la nivelul bazei sportive, pentru că s-ar putea să avem foarte mari surprize. Nu este normal ca în lunile iulie şi august să se consume apă în valoare totală de 30.000 de lei pe stadion, când noi nici nu avem cu ce să facem duşuri la club. Gândiţi-vă câţi agenţi economici sunt pe teritoriul stadionului şi vreau să vedem dacă aceştia au contracte de apă sau bieţii administratori ai stadionului de la FC Hunedoara plătesc pentru ei”, a spus Alin Barna, preşedinte al CS FC Hunedoara. Dan Colesniuc, administratorul bazei sportive, a explicat că facturile la apă includ şi consumul Bazinului de Înot din Hunedoara, care funcţionează în cadrul bazei sportive, astfel, potrivit acestuia, acuzaţiile celor de la FC Hunedoara nu sunt întemeiate. Consilierii locali au propus montarea unor apometre în incinta clubului.

FC Hunedoara activează în Liga a treia de fotbal şi este finanţat de Primăria Hunedoara, Consiliul Judeţean Hunedoara şi sponsori privaţi. Cheltuielile de administrare a bazei sportive revin în sarcina Primăriei Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Viitor incert pentru FC Hunedoara. Cum se vede fotbalul hunedorean la trei decenii după „era Lucescu”

FC Hunedoara şi-a ratat obiectivul de a promova în liga a doua de fotbal, şi-a îndepărtat susţinătorii şi pare condamnată la rămânerea în anonimatul ligilor inferioare. Doar amintirile le-au rămas iubitorilor de fotbal din Hunedoara, când este vorba de echipa locală favorită.

Imagini rare cu Luceştii: acum 30 de ani, tatăl şi fiul erau împreună pe banca de rezerve a echipei Corvinul Hunedoara           

În 1983, Mircea Lucescu îşi petrecea ultimele săptămâni la conducerea echipei FC Corvinul Hunedoara, înainte de a prelua echipa naţională a României. Fiul său, Răzvan, era doar un puşti de 14 ani, care îi împărtăşea pasiunea pentru fotbal.

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul          

Un stadion arhiplin, cu tribune care vibrau la fiecare fază din meciurile echipei favorite şi „explodau” la fiecare gol al gazdelor, contaminând cu bucurie împrejurimile arenei. Un public energic, care ocupa stadionul cu câteva ore înaintea meciurilor, unul pentru care fotbaliştii intraţi pe teren deveneau şi luptători din primul până în ultimul minut, iar adversarilor le era aproape imposibil să obţină victoria. Într-un cuvânt: Corvinul.

VIDEO Mircea Lucescu: primii ani de antrenorat la Corvinul Hunedoara şi un interviu de poveste, din 1981         

În anul 1981, Mircea Lucescu locuia în Hunedoara şi antrena echipa Corvinul din localitate, prima din viaţa sa, club cu care a reuşit nu doar promovarea în prima ligă de fotbal, dar şi cele mai mari performanţe care au rămas în istoria clubului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite