Elevă de 13 ani, victima tatălui vitreg. A trecut prin clipe de coşmar în uscătoria blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ
FOTO: ARHIVĂ

Un bărbat din Petrila a fost trimis în judecată pentru infracţiuni grave. Victimă i-a fost fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani.

Un bărbat din Petrila a fost trimis în judecată pentru agresiuni sexuale fiind acuzat că şi-a abuzat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani.

Interlopul care a sechestrat şi a agresat o tânără a fost adus în faţa magistraţilor. Ce a decis instanţa

Ce a păţit bunicul care a acostat eleve şi femei în Deva, pentru a le pipăi în zonele intime

Femeie agresată de doi tineri pe stradă. Au trântit-o la pământ, pentru a-i smulge borseta

Inculpatul se află în arest preventiv. Infracţiunile au avut loc pe parcursul ultimilor doi ani, în uscătoria unui bloc, folosită ca locuinţă.

„S-a reţinut că în calitate de tată vitreg al victimei minore, aflată în îngrijirea, ocrotirea şi educarea inculpatului, convieţuind totodată în imobilul situat în Petrila, inculpatul, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut fără consimţământul victimei, prin constrângere şi în mod repetat, mai multe acte de natură sexuală (aproximativ doi ani, de trei ori pe săptămână, fără a se putea stabili cu exactitate datele, doar caracterul continuat şi repetat al acestora), în imobilul de tip garsonieră, ameninţând cu acte de violenţă şi cu moartea şi remunerând victima de fiecare dată cu diferite sume de bani (5, 10, 15 lei) pentru ca aceasta să păstreze tăcerea”, se arată în dosar.

Potrivit mărturiei victimei, aceasta a fost agresată sexual prima dată la începutul anului 2019, chiar în ziua în care împlinise 11 ani. Unele dintre agresiuni au fost filmate cu telefonul mobil, iar imaginile au fost vizionate de apropiaţii inculpatului, se arată în dosar. „Mi-e frică să cobor pe scări, nu ştiu, el când e la boxă eu calc încet pe scări ca să nu mă audă, că dacă mă aude e clar, vine după mine, deci oriunde mă prindea, acolo mă ia la boxă şi face ceva cu mine”, s-a confesat victima.

Mai puteţi citi şi:

Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

Caz înfiorător în Hunedoara: adolescent răpit de pe stradă şi tâlhărit, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite