Caz înfiorător în Hunedoara: adolescent răpit de pe stradă şi tâlhărit, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri au fost reţinuţi în urma unor percheziţii efectuate în Hunedoara, după ce au fost implicaţi în răpirea şi tâlhărirea unui adolescent.

Mai multe percheziţii domiciliare au avut loc, miercuri, în Hunedoara, la locuinţele unor tineri anchetaţi pentru lipsire de libertate şi tâlhărie calificată.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a reclamat Poliţiei că în 27 noiembrie, în jurul orei 20:00, în timp ce plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice din municipiul Hunedoara, lângă ei a fost oprit un autoturism, condus de o femeie, iar din acest autoturism a coborât un bărbat de 34 de ani, cunoştinţă, care l-a lovit peste faţă şi l-a urcat în autoturism, fără voia lui.

Adolescenul a fost dus într-un apartament, din Hunedoara, unde a fost lovit şi i-a fost luat un telefon mobil în valoare de 1.000 lei. Agresorul l-a acuzat pe adolescent că i-ar fi furat anumite lucruri cu o seară în urmă, când a fost la domiciliul său. „În jurul ore 22.30, minorul a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va plăti suma de 500 de lei bărbatului. Minorul a suferit mai multe  leziuni corporale. În data de 9 decembrie 2020, în urma cercetărilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în baza sesizării victimei, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani, din municipiul Hunedoara, care sunt cercetate pentru savârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi lovirea sau alte violenţe, în calitate de autori sau complici, după caz”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Joi, cei cinci învinuiţi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum trăiesc două femei în blocul fantomă din munţi: „La 79 de ani crăp lemne ca un bărbat tânăr” VIDEO

Tânăr jefuit de trei bărbaţi pe o stradă din Deva. Infractorii l-au agresat de două ori în aceeaşi seară

Traficantul care a omorât o tânără cu un cuţit de vânătoare, bolnav în închisoare. A fost trimis în judecată

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite