Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ARHIVĂ.
Foto: ARHIVĂ.

Un recidivist în vârstă de 22 de ani a primit 10 ani de închisoare, după ce a tâlhărit un vârstnic, iar victima sa a murit în urma loviturii primite.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au condamnat la 10 ani de închisoare un tânăr de 22 de ani, recidivist, acuzat că a tâlhărit un bărbat de 67 de ani, din Vulcan, iar acesta din urmă a murit în urma agresiunii.

Un tânăr şi-a ucis vecinul în bătaie, după ce au petrecut împreună de ziua lui. Ce pedeapsă a primit

Bărbatul prăbuşit de la 10 metri într-un siloz de cărbune a murit. Fusese scos cu greu de pompieri

Sentinţa pronunţată de instanţa din Deva nu este definitivă, putând fi contestată. Argyo Wilmuş a fost trimis în judecată pentru tâlhărie urmată de moartea victimei.

În 16 noiembrie 2020, pensionarul şi un prieten al său au consumat de dimineaţă până seara băuturi alcoolice într-un bar din Vulcan. În acest timp, tânărul care se afla în preajma celor doi a observat faptul că vârstnicul avea asupra lui un portofel plin cu bani şi a hotărât să îl jefuiască, profitând şi de starea avansată de ebrietate a acestuia.

„Inculpatul, care fusese anterior în barul „Cromatic” şi observase că victima avea asupra sa o sumă de bani, s-a apropiat în fugă de victimă şi i-a sustras din buzunarul exterior al hainei, portofelul, iar când a încercat să fugă a fost prins de haină de victimă, însă inculpatul l-a lovit şi s-a eliberat, după care a fugit. În urma loviturii, victima s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de trotuar şi nu s-a mai ridicat”, se arată în dosar.

O ambulaţă l-a transportat pe bărbatul agresat la spital, însă câteva zile mai târziu, în urma rănii suferite la cap, a murit.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretul faimosului furnal din Govâjdia. Cât adevăr este în legenda că a produs fonta pentru Turnul Eiffel VIDEO

Secretele uriaşului baraj Valea de Peşti, ridicat în timp record, în anii ´70. Cum a fost retezat un munte VIDEO

Lacul minier care creşte văzând cu ochii. Are dimensiuni uriaşe şi stârneşte mirare şi îngrijorare VIDEO


 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite