Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ARHIVĂ. ADEVĂRUL
Foto: ARHIVĂ. ADEVĂRUL

Un recidivist din Vulcan a fost condamnat la închisoare dupăce a jefuit o tânără. A comis tâlhăria la câteva zile după ce ieşise din închisoare.

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare un tânăr de 34 de ani, acuzat de jefuirea unei femei.

Poliţist local lovit cu pumnul în figură de un tânăr de 17 ani. Ce pedeapsă a primit agresorul

Cuplul de ucigaşi româno-maghiar a fost condamnat. De ce s-au numit „Bonnie şi Clyde ai Estului”

Ovidiu Griga, autorul infracţiunii, este recidivist şi fusese eliberat condiţionat în decembrie 2020, după ce a ispăşit o parte din pedeapsa de trei ani şi patru luni de închisoare pentru alte două tâlhării săvârşite asupra unor femei din Lupeni.

Recidivistul fusese condamnat în 2018, la scurt timp după ce ieşise din închisoare după executarea pedepsei pentru o altă tâlhărie.

În luna ianuarie 2021, Griga a atacat o tânără şi i-a furat telefonul mobil şi rucsacul. „La data de 19 ianuarie 2021, orele 22:40, inculpatul a deposedat-o prin violenţă pe persoana vătămată de o geantă pe care o avea pe umăr, în care se aflau diverse bunuri şi de telefonul mobil marca Samsung A7, pe care îl avea în mână, bunuri pe care le-a smuls, determinând dezechilibrarea persoanei vătămate şi a lovit-o cu geanta în zona capului, pentru a o determina să nu mai ţipe, în scopul de a-şi asigura scăparea”, se arată în dosar.

Agresiunea a avut loc în scara unui bloc, după ce recidivistul şi-a urmărit victima pe străzile din Vulcan. La scurt timp, prietenul tinerei l-a prins şi imobilizat pe jefuitor, iar ulterior acesta a fost reţinut de poliţişti şi trimis în arest preventiv. Bărbatul a recunoscut faptele comise.

Mai puteţi citi şi:

Crima tânărului dependent de droguri. Ce pedeapsă a primit după ce şi-a măcelărit iubita cu un cuţit „Rambo”

Cel mai odios ucigaş din anii 2000 cere eliberarea: a scris o carte despre evoluţie şi „planul crimei perfecte”

Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO



 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite