Coronavirus în judeţul Hunedoara. Alte două decese: o femeie de 94 de ani şi un bărbat de 71 de ani cu boli grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Peste 40 de oameni decedaţi în judeţul Hunedoara au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus. Ultimele două decese anunţate sunt au fost doi vârstnici.

Alte două decese ale unor pacienţi din judeţul Hunedoara, diagnosticaţi cu coronavirus, au fost raportate duminică, 19 aprilie, de Ministerul Sănătăţii. Decedaţii au fost doi vârstnici cu afecţiuni grave.

Cazul 43 în judeţul Hunedoara

Un bărbat de 71 de ani, internat în 19 martie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, secţia Oncologie. A murit în 18 aprilie, iar rezultatul pozitiv la coronavirus îl primise în 30 martie. Comorbidităţi: Neoplasm rectal, disociaţie electromecanică.

Cazul 42

O femeie de 94 ani, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, la secţia Pneumologie în data de 13 aprilie 2020, transferată ATI în data de 18 aprilie, cu rezultat în data de 13 aprilie 2020. A murit în 19 aprilie. Comorbidităţi: HTA, sechele AVC, ateromatoză cerebrală.

În judeţul Hunedoara au fost raportate aproape 400 de îmbolnăviri cu virusul Covid 19 şi 69 de persoane vindecate.


Cazul 41
Un bărbat de 89 de ani, internat în 22 martie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Neurologie. În 10 aprilie a fost confirmată infecţia cu Covid 19. A murit în 16 aprilie. Comorbidităţi: AVC, Hemipareză stangă

Cazul 40

Un bărbat de 66 ani, internat în 10 aprilie în Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia Boli Infecţioase, apoi transferat în ATI. În 13 aprilie a fost confirmat cu Covid 19. A decedat în 14 aprilie. Comorbidităţi: Poliartrită reumatoidă, Cardiomiopatie dilatativa, Aplazie medulară.

Cazul 39
Un bărbat de 49 ani, internat în 3 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Boli Infecţioase. A fost transferat în 8 aprilie la ATI. A fost confirmat cu Covid 19 în 5 aprilie. A murit în 15 aprilie.  Fără condiţii medicale pre-existente cunoscute.

Cazul 38
O femeie de 70 ani din judeţul Hunedoara, internată în 1 aprilie la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj, transferată în 4 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva-secţia ATI. A fost confirmată cu Covid 19 în 3 aprilie. A murit în 15 aprilie. Condiţii medicale pre-existente: neoplasm de cap de pancreas în stadiu terminal, Complexe Imune Circulante (CIC).

Cazul 37
O femeie, de 75 de ani, internată în 11 aprilie la Spitalul Orăşenesc Haţeg - Secţia Neurologie, transferată în ATI în aceeaşi zi. A murit în 13 aprilie. Infecţia cu Covid 19 a fost confirmată în 15 aprilie. Condiţii medicale pre-existente: AVC, Hemiplegie, HTA, Insuficienta cardiacă, Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) decompensat, Sclerodermie, Depresie.

Cazul 36
Un bărbat de 92 de ani, care provine din Căminul de bătrâni din Orăştie. A fost internat în Spitalul Municipal Orăştie, în 13 aprilie din cauza unei fracturi. A fost transferat a doua zi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, la Secţia Ortopedie cu fractură de col femural şi COVID-19. Probe recoltate pe 10 aprilie, confirmat în 11 aprilie 2020. A murit în 15 aprilie. Fără condiţii medicale pre-existente cunoscute.

Cazul 35
Un bărbat de 47 ani din judeţul Hunedoara. A fost internat în 29 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia Boli Infecţioase, transferat pe Secţia ATI a doua zi, unde a fost intubat. Probe recoltate în 29 martie 2020, confirmat pe 2 aprilie 2020 la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. A murit în 14 aprilie. Condiţii medicale pre-existente: Rectocolita ulcero-hemoragică.

Cazul 34
O femeie de 85 de ani, internată în 13 aprilie la Spitalul Municipal Hunedoara – Secţia Pneumologie. A fost transferată a doua zi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva cu COVID-19. Avea Pneumonie bilaterală. Probele au fost recoltate în 13 aprilie, iar diagnosticul i-a fost pus în aceeaşi zi la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. A murit în 14 aprilie. Condiţii medicale pre-existente: Fibrilaţie atrială.

Cazul 33

O femeie, în vârstă de 69 ani, internată în 28 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara, Secţia Urologie. A decedat în 9 aprilie, iar rezultatele testului Covid 19 au venit în 13 aprilie. Diagnostic: neoplasm col uterin, cu invazie a micului bazin, uretrostomă cutanată, uropatie obstructivă, insuficienţă renală.

Cazul 32
Un bărbat de 86 ani, dintr-un din cămin de bătrâni din Orăştie. A fost internat la Spitalul municipal Hunedoara în 9 aprilie 2020. Data recoltării: 9 aprilie 2020. Data rezultatului: 13 aprilie 2020. A murit în 14 aprilie.

Cazul 31

Un bărbat în vârstă de 79 de ani, internat în 22 martie, în secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Deva în urma unui Accident Vascular Cerebral (AVC), cu hemipareză, Fibrilaţie atrială. Infecţia cu coronavirus a fost confirmată în 10 aprilie, iar bărbatul a decedat în 13 aprilie.

Cazul 30

Un bărbat, de 66 ani, din judeţul Hunedoara, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia de Oncologie din 26 februarie 2020 pentru tratament, contact al unor cazuri confirmate. I-au fost recoltate probe pentru Covid 19 în 27 martie şi a fost diagnosticat în 3 aprilie. A murit luni, 12 aprilie, având comorbidităţi: Neoplasm bronhopulmonar.

Cazul 29
Un bărbat de 80 de ani, din judeţul Hunedoara. A fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Neurologie în data 25 martie 2020 cu Accident vascular cerebral. Suferea şi de Hipertensiune arterială. A decedat în 10 aprilie. Probele i-au fost recoltate în 8 aprilie, iar în 10 aprilie au venit rezultatele.

Cazul 28
O femeie de 82 ani, din judeţul Hunedoara, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Neurologie în data 21 martie 2020 cu Hemipareză dreaptă. Probele au fost recoltate în 8 aprilie, iar rezultatele testului Sars – Cov – 2 au venit în 10 aprilie, ziua în care a murit. Avea comorbidităţi: Hipertensiune arteriala. Accident vascular cerebral.

Cazul 27
Un bărbat de 34 ani, din judeţul Hunedoara, decedat în 6 aprilie. Recoltarea probă COVID-19 (fragment necroptic) a avut loc în 6 aprilie, iar rezultatul pozitiv a venit în 10 aprilie. Avea comorbidităţi: Imunodepresie.

Cazul 26
Un bărbat, 81 ani din judeţul Hunedoara, decedat în 6 aprilie. Probele i-au fost recoltate în 6 aprilie, iar în 10 aprilie a venit rezultatul pozitiv la infecţia cu coronavirus.

Cazul 25
Un bărbat, de 61 de ani, din judeţul Hunedoara. A fost internat în 31 martie la Spitalul municipal Orăştie. A murit în 6 aprilie, iar în 8 aprilie a venit confirmarea infectării cu Covid 19. Condiţii medicale pre-existente: insuficienţă hepatică, hepatită etanolică.

Cazul 24
O femeie, de 74 de ani, din judeţul Hunedoara. A fost internată în 27 martie în secţia Medicală a Spitalului Municipal Hunedoara, de unde a fost transferată, în 6 aprilie, la Secţia de Boli infecţioase. A murit în 8 aprilie, iar în 9 aprilie a fost confirmată infecţia cu Covid 19.Condiţii medicale pre-existente: insuficienţă renală cronică, HTA, Diabet Zaharat, cardiopatie ischemică, insuficienţă aortică şi mitrală.

Cazul 23
Un bărbar de 81 de ani din judeţul Hunedoara. A fost internat în 7 aprilie în Spitalul de Boli Infecţioase Hunedoara, şi transferat în aceeaşi zi în secţia ATI. A murit în 8 aprilie, iar data confirmării infecţiei cu Covid 19 a fost 9 aprilie. Condiţii medicale pre-existente: HTA.

Cazul 22
Al 22-lea pacient decedat în judeţul Hunedoara, diagnosticat şi cu coronavirus, a fost un bărbat de 83 de ani, internat în 31 martie la Secţia de Boli infecţioase a Spitalului municipal Hunedoara. Infecţia cu Covid 19 a fost confirmată în 3 aprilie. Pacientul a fost transferat în 5 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva - Secţia Boli Infecţioase şi a decedat în 9 aprilie.

Cazul 21

Al 21-lea pacient decedat în urma unor afecţiuni grave şi diagnosticat cu coronavirus din judeţul Hunedoara a fost un bărbat în vârstă de 86 de ani, internat în 3 aprilie la Spitalul Municipal Hunedoara. În 5 aprilie a fost transferat la Secţia ATI, unde a decedat, în aceeaşi zi. Rezultatele testării Covid 19 au venit în 8 aprilie. Bărbatul suferea de hipertensiune arterială, demenţă, bronhopneumonie cronică şi era imobilizat la pat.

Cazul 20

Un bărbat de 70 de ani, internat în 3 aprilie la Spitalul municipal Hunedoara – Secţia Pneumologie, şi transferat în data de 5 aprilie 2020 în ATI. A fost confirmat cu coronavirus în 5 aprilie şi a decedat în 8 aprilie 2020. Condiţii medicale pre-existente: hipertensiune arterială (HTA), a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Cazul 19
Un bărbat de 64 de ani, din judeţul Hunedoara, internat în 4 aprilie la Spitalul municipal Hunedoara, în secţia ATI. A decedat în 5 aprilie. A fost confirmat cu coronavirus în 7 aprilie, rezultatele testelor fiind transmise de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. Avea condiţii medicale preexistente: BPOC. Cardiomiopatie dilatativă. HTA, insuficienţă cardiacă NIHA III/IV şi Obezitate.

Cazul 18
O femeie de 61, din judeţul Hunedoara, internată în Spitalul Municipal Orăştie în 2 aprilie, cu Ciroză hepatică toxică, Hipersplenism, Ascită, Encefalopatie hepaticaă gr.II, Pleurezie. Litiază biliară. A decedat în 2 aprilie, iar confirmarea diagnosticului de coronavirus a venit în 7 aprilie.

Cazul 17

Un bărbat de 67 de ani, din judeţul Hunedoara. La 1 aprilie s-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Brad. În 2 aprilie a fost internat în Spitalul Municipal Orăştie. În 6 aprilie a fost transferat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, la Secţia de Boli Infecţioase – Anestezie şi Terapie Intensivă, având diagnosticul Metaplazie mieloidă, Diabet zaharat, Insuficienţă respiratorie. În 5 aprilie a fost confirmat cu coronavirus, rezultatele fiind transmise de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Duminică, 7 aprilie, bărbatul a decedat.

Cazul 16
Un bărbat de 79 de ani, care în 3 aprilie a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva: în 5 aprilie a fost transferat la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă, unde a fost intubat şi ventilat, însă a murit. În aceeaşi zi a fost confirmată infecţia cu coronavirus. Bărbatul suferea de adenom de prostată.

Cazul 15
Un bărbat de 71 de ani, cu Diabet Zaharat, BPOC şi HTA, internat din 30 martie 2020 la Spitalul municipal din Hunedoara, în secţia ATI din 1 aprilie 2020. Tot atunci a fost diagnosticat cu coronavirus. Bărbatul a murit în 5 aprilie 2020.

Cazul 14
Un bărbat de 51 ani, din judeţul Hunedoara. „Persoană cu ciroză hepatică, se internează în data de 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia Boli Infecţioase, după care e transferată în secţia ATI. Data recoltare: 31 martie 2020. Data deces: 31 martie 2020. Data confirmare: 3 aprilie 2020”, a informat Ministerul Sănătăţii.

Cazul 13
Un bărbat de 78 ani, din judeţul Hunedoara. Persoană cu cancer bronhopulmonar, se internează în data de 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara – Secţia Boli Infecţioase. Data recoltare: 31 martie 2020. Data deces: 31 martie 2020. Data confirmare: 2 aprilie 2020”, arată Ministerul Sănătăţii.

Cazul 12
O femeie, 79 ani, din judeţul Hunedoara. „Persoană cu cancer gastric şi mamar, se internează în data de 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia Boli Infecţioase. Data recoltare: 31 martie 2020. Data deces: 31 martie 2020. Data confirmare: 2 aprilie 2020.

Cazul 11
O femeie de 69 de ani, internată în 29 martie, la Spitalul municipal din Hunedoara, în Secţia Pneumoftiziologie. Ea a fost confirmată pozitiv în 2 aprilie şi a decedat, vineri, 3 aprilie. Pacienta avea afecţiuni medicale pre-existente: Diabet zaharat, AVC sechelar, HTA şi boala Parkinson.

Cazul 10
O femeie de 68 de ani, internată în Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu diagnosticul Infarct miocardic acut şi arsuri gr II/III, în data 30 martie 2020. Potrivit autorităţilor, ea fusese adusă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, cu o Ambulanţă. În aceiaşi zi i s-au recoltat probe pentru COVID-19, iar joi, 2 aprilie, a fost confirmată. Femeia decedase, însă, miercuri, pe patul de spital.

Cazul 9
O femeie, de 53 de ani, din Hunedoara, decedată în 29 martie 2020. „Pacienta internata în data de 17 martie 2020 pe Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie 2020”, a informat Ministerul Sănătăţii.

Cazul 8
Un bărbat, de 65 ani, din judeţul Hunedoara, decedat în 31 martie 2020. „A fost internat în 25 martie 2020 în Spitalul de Boli Infecţioase Deva şi transferat în ATI în data de 26 martie 2020. Confirmat în aceeaşi dată, decedat în 31 martie 2020. Comorbiditati: hipertensiune arterială. Fără călătorie, fără contact cunoscut cu caz confirmat”, a informat Ministerul Sănătăţii.

Cazul 7
Un bărbat, de 74 de ani, din judeţul Hunedoara. „Internat pe data de 19 martie 2020 în Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean Deva. Pe data de 27 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Data confirmării: 30 martie 2020. Data decesului: 27 martie 2020. Patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoză peritoneală”, a comunicat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Cazul 6
O femeie, de 60 de ani, din judeţul Hunedoara. „În data de 26 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Data confirmării: 30. martie 2020. Data decesului: 29 martie 2020, Spitalul Municipal Hunedoara Sectia ATI. Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timişoara în data de 26 martie 2020, fiind contact de salon cu un caz confirmat. Patologie preexistentă: cardiopatie, insuficienta cardiacă”, a comunicat Ministerul Sănătăţii.

Cazul 5
Un bărbat în vârstă de 77 de ani, din judeţul Hunedoara. „În data de 27 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Rezultatul testării din data de 28 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces a fost în 30 martie 2020, la Spitalul municipal Hunedoara. Patologie preexistentă: Cardiopatie ischiemică. Nu este contact”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Cazul 4
O femeie, de 75 ani, din judeţul Hunedoara. „În data de 24 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara . Rezultatul testării din data de 29 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces: 26 martie 2020 - Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia ATI. Patologie preexistentă: Bronhopneumopatie cronica obstructivă”, a  informat Ministerul Sănătăţii. Nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Cazul 3
Un bărbat, de 82 ani, din judeţul Hunedoara. „În data de 25 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timişoara. Rezultatul testării din data de 29 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces: 25 martie 2020 - Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia ATI. Patologie preexistentă: Neoplasm digestiv stadiul III. Hemoragie digestivă superioară”, a informat Ministerul Sănătăţii. Nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Cazul 2
O femeie în vârstă de 61 de ani, din judeţul Hunedoara. Potrivit informării publicate sâmbără seara de Ministerul Sănătăţii, victima fusese internată la Secţia Anestezie – Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. A murit în 23 martie, iar rezultatul testului epidemiologic prin care a fost confirmată infectarea cu Covid 19 a venit sâmbătă, 28 martie. Femeia avea comorbidităţi boli cardiovasculare.

Cazul 1
Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din judeţul Hunedoara. A fost internat în secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Deva. cu neoplasm în stadiul terminal şi a murit în 26 martie. De la bolnav s-au recoltat probe pentru Covid 19 în ziua morţii sale, iar sâmbătă, 28 martie, a venit rezultatul pozitiv la testul Covid 19, a informat Grupul de Comunicare Strategică.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite