Copilă de şapte ani dispărută fără urmă. O caută zeci de poliţişti după ce a fost luată, de o săptămână, de un om al străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti au împânzit străzile municipiului Petroşani în căutarea unei copile de şapte ani, care a dispărut de la 1 noiembrie. Minora plecase la cerşit în cimitir, însoţită de un om al străzii.

Un bărbat fără adăpost şi o copilă de şapte ani sunt căutaţi de poliţişti, după ce în urmă cu o săptămână, chiar de Ziua Morţilor, copila a dispărut de la domiciliu, însoţită de omul străzii.

Căutările au fost reluate miercuri.

Peste 50 de poliţişti şi jandarmi sunt angrenaţi în acţiunile de căutare a celor doi, pe raza municipiului Petroşani, însă minora a fost dată în urmărire naţională. „S-a deschis dosar penal, în rem, pentru lipsire de libertate”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
Ultima dată, fata a fost văzută în 1 noiembrie, însă tatăl acesteia, în vârstă de 26 de ani, a reclamat dispariţia ei abia în 4 noiembrie.

Imagine indisponibilă

„Dorobanţu Delia Gabriela ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în data de 1 noiembrie 2018, împreună cu un bărbat în vârstă de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia Zilei morţilor, însă, până la momentul sesizării, nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, care ar avea încredere în acesta”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu, o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil, a informat IPJ Hunedoara. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O tânără este căutată de Poliţie după ce şi-a abandonat fiul în vârstă de opt luni. A plecat după ţigări şi nu s-a mai întors

Adolescentă de 15 ani căutată de Poliţie, după ce a fugit de mai multe ori de acasă

Ancheta unei crime neelucidate. Procurorii caută cadavrul Hildei, o tânără dispărută în urmă cu 14 ani

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite