Copilă de şapte ani dispărută de aproape o săptămână, după ce a plecat la cimitir cu un om al străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic s-a plâns Poliţiei că fiica sa în vârstă de şapte ani a plecat de acasă, împreună cu un om al străzii, şi nu a mai revenit de la 1 noiembrie.

Un tânăr de 26 de ani s-a prezentat în 4 noiembrie la sediul Poliţiei din municipiu, pentru a reclama că fiica sa, în vârstă de şapte ani, a dispărut de la domiciliu.

„Dorobanţu Delia Gabriela ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în data de 1 noiembrie 2018, împreună cu un bărbat în vârstă de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia Zilei morţilor, însă, până la momentul sesizării, nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, care ar avea încredere în acesta”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Nici până în prezent, la aproape o săptămână de la sesizare, copila nu a fost găsită.

„La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu, o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil. În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în teren, în scopul găsirii minorei fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale”, a informat IPJ Hunedoara. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O tânără este căutată de Poliţie după ce şi-a abandonat fiul în vârstă de opt luni. A plecat după ţigări şi nu s-a mai întors

Adolescentă de 15 ani căutată de Poliţie, după ce a fugit de mai multe ori de acasă

Ancheta unei crime neelucidate. Procurorii caută cadavrul Hildei, o tânără dispărută în urmă cu 14 ani


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite