Câţi oameni au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 la centrul deschis la Castelul Corvinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un centru de vaccinare a fost deschis la Castelul Corvinilor şi va funcţiona în weekend. Foto: Muzeul Castelului Corvinilor.
Un centru de vaccinare a fost deschis la Castelul Corvinilor şi va funcţiona în weekend. Foto: Muzeul Castelului Corvinilor.

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis, sâmbătă, în curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara şi va funcţiona în weekend.

Sâmbătă a fost prima zi de vaccinare împotriva Covid 19 la centrul special amenajat pentru turişti şi localnici la Castelul Corvinilor.

Peste un sfert din populaţia judeţului Hunedoara a primit cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19

Vaccinare împotriva Covid 19 în Colegiul „Decebal” din Deva şi Universitatea din Petroşani

Caravana motocicliştilor s-a oprit la centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din Deva FOTO

Peste 250 de persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 cu seruri Johnson & Johnson (225 persoane) sau Pfizer (30 persoane). „Aproape două treimi dintre cei care au ajuns la centrul de vaccinare din curtea exterioară a Castelului au venit din alte părţi ale ţării sau chiar din străinătate”, au informat reprezentanţii Primăriei Hunedoara.

Şi duminică doritorii se pot vaccina la Castelul Corvinilor, iar o astfel de acţiune va avea loc şi la finele săptămânii viitoare, pe 22 şi 23 mai 2021.

Centrul funcţionează de la ora 09.00 la ora 20.00. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefoanele 0770.472.363 sau 0771.074.262 (în cazul în care linia este ocupată, solicitantul este rugat să lase un mesaj pe aplicaţia Whatsapp la unul dintre cele două numere şi va fi contactat ulterior). Vaccinarea nu este condiţionată de vizitarea obiectivului turistic.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Castelul Corvinilor devine mai accesibil pentru turişti. O nouă poartă de acces a fost amenajată

Cea mai frumoasă clădire a Uzinelor de Fier, construită lângă Castelul Corvinilor în urmă cu 120 de ani

Castelul Corvinilor, înaintea incendiului din 13 aprilie 1854. Cetatea medievală în gravuri rare FOTO

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite