Castelul Corvinilor devine pentru două weekenduri loc de vaccinare împotriva COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Castelul Corvinilor. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL
Castelul Corvinilor. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

Un centru de vaccinare împotriva Covid 19 va funcţiona în următoarele două weekenduri în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Un centru de vaccinare împotriva Covid 19 va funcţiona în următoarele două weekenduri la Castelul Corvinilor.

Castelul Corvinilor devine mai accesibil pentru turişti. O nouă poartă de acces a fost amenajată

 Cea mai frumoasă clădire a Uzinelor de Fier, construită lângă Castelul Corvinilor în urmă cu 120 de ani

Castelul Corvinilor, înaintea incendiului din 13 aprilie 1854. Cetatea medievală în gravuri rare FOTO

Sâmbătă şi duminică, atât turiştii care vizitează Castelul Corvinilor cât şi localnicii se vor putea imuniza împotriva Covid – 19 într-un centru ce vaccinare ce va fi amenajat în curtea exterioară a Castelului Corvinilor. „Pe 15 şi 16 mai, aici se vor putea administra doze Johnson & Johnson (tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel) şi Pfizer (tip de vaccin pentru care e nevoie şi de un rapel, la 21 de zile). O astfel de acţiune va avea loc şi la finele săptămânii viitoare, pe 22 şi 23 mai 2021”, a informat Primăria Hunedoara.

Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activităţii, doritorii pot contacta în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262 (în cazul în care linia este ocupată, pot lăsa un mesaj prin aplicaţia Whatsapp la unul dintre cele două numere şi vor fi contactaţu ulterior). Aceleaşi numere de telefon sunt disponibile şi pentru grupurile de turişti care intenţionează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică şi doresc să beneficieze şi de vaccinul anti-COVID 19 Johnson & Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech.

Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi cetăţeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România. Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor. Centrul de la Castel va funcţiona între orele 9:00 – 20:00, sâmbătă - 15 mai 2021 şi duminică – 16 mai 2021.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Peste un sfert din populaţia judeţului Hunedoara a primit cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19

Vaccinare împotriva Covid 19 în Colegiul „Decebal” din Deva şi Universitatea din Petroşani

Caravana motocicliştilor s-a oprit la centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din Deva FOTO

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite