Asistenta arestată după ce şi-a ucis pruncul născut de Anul Nou şi i-a aruncat trupul în tomberon a fost achitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arabela Şaran (31 de ani) acuzată că şi-a ucis copilul pe care abia îl născuse în noaptea de Anul Nou, a primit sentinţa, la aproape un an de la începerea anchetei.

Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul tinerei asistente medicale, acuzată că şi-a ucis pruncul şi l-a aruncat în tomberon. Rezultatele expertizei medico-legale dispuse în cauză au contat în decizia luată de magistraţi. Arabela Şaran a fost achitată, pe motivul existenţei unei cauze care înlatură caracterul penal al faptei.

„Instanţa dispune schimbarea încadrării juridice a infracţiunii de omor calificat în infracţiunea de ucidere a nou-născutului de către mamă. Achită pe inculpata Şaran Arabela Maria, pentru infracţiunea ucidere a nou-născutului de către mamă. Constată că inculpata a fost reţinută şi arestată preventiv de la data de 5 ianuarie 2016 până la data de 7 iulie 2016. Constată calitatea de mijloc material de probă a obiectelor înscrise la poziţia 2/2016 din Registrul mijloacelor materiale de probă aflat la Tribunalul Hunedoara. Dispune ca suma de 660 Ron reprezentând onorariu expertiză să fie achitată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a informat Tribunalul Hunedoara.

A ţinut secretă sarcina

Potrivit anchetatorilor, „în noaptea de 31.12.2015 - 01.01.2016, după ascunderea stării de graviditate faţă de orice persoană şi crearea condiţiilor derulării naşterii fără prezenţa altor persoane, inculpata a născut în baia locuinţei, la termen, un copil viu pe care l-a introdus într-o pungă de plastic, l-a înfăşurat cu aceasta şi l-a transportat la ghena de gunoi situată în faţa blocului unde l-a abandonat la o temperatură de circa minus 15 grade Celsius. Copilul a fost găsit în ghena de gunoi ca urmare a unei sesizări prin serviciul 112 în data de 1 ianuarie 2016 orele 11:43. Inculpata şi-a continuat cursul normal al vieţii prezentându-se la serviciu în data de 4 ianuarie 2016 unde şi-a îndeplinit atribuţiile obişnuite”, informaParchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Conform concluziilor preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, decesul copilului a intervenit imediat, moartea acestuia a fost violentă şi a fost provocată de insuficienţă cardio-respiratorie acută consecutivă hipotermiei.


Vă recomandăm şi:

Drama fetelor violate de două ori pe săptămână de tatăl pervers. Una dintre victime a cerut salvarea călăului: „Mi-am injectat singură spermă în vagin”

După zece ani petrecuţi în închisoare pentru viol şi incest, Nicolae Şişu a continuat să susţină că este nevinovat în faţa acuzaţiilor aduse şi apoi retractate de fosta sa familie şi a cerut punerea în libertate. Hunedoreanul şi-a molestat ambele fiice, iar ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare, dar şi declaraţii stranii ale victimelor.

Tânăra gravidă prin sex oral şi orgasmul care a adus orbirea. Mituri stranii despre sex care s-au dovedit adevărate

Numeroase mituri ciudate despre sex au fascinat lumea din cele mai vechi timpuri. Au fost cazuri în care prejudecăţile bizare s-au dovedit adevărate, potrivit unor mărturii confirmate de specialişti.

Coşmarul adolescentei violate în fosta unitate militară: eleva răpită şi abuzată sexual a scăpat de pervers, fugind goală în stradă

O clădire dezafectată dintr-o fostă unitate militară a fost locul unde o adolescentă de 15 ani, răpită de pe stradă, a fost violată şi supusă perversiunilor sexuale. Ancheta a scos la iveală amănunte şocante despre drama suferită de minoră, pe care autorităţile nu au făcut-o publică. Autorul infracţiunii a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Drama prostituatei Florica, terorizată de violatorul îndrăgostit de ea: tânăra a fost legată, tunsă cu cuţitul şi violată, dar s-a temut să-şi reclame călăul

O tânără de 33 de ani a trecut prin momente cumplite după ce a căzut în mâinile unui violator care se îndrăgostise de ea. Ancheta în urma căreia a fost condamnat bărbatul a scos la iveală amănunte înfiorătoare: femeia, care îşi câştiga existenţa din prostituţie, a fost ţinută prizonieră, legată de mâini, crestată cu cuţitul şi violată. Violatorul a solicitat revizuirea pedepsei de cinci ani de închisoare.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite