Agresiune într-un liceu din Hunedoara. Ce a păţit un elev care şi-a luat la mişto dascălul

0
0
Elevul agresat. Sursa: ADEVĂRUL
Elevul agresat. Sursa: ADEVĂRUL

Un dascăl din Hunedoara a fost reclamat că a agresat un elev de 16 ani, care a intrat în clasa la care acesta preda şi a perturbat activitatea didactică.

Un adolescent de 16 ani, din Hunedoara, a reclamat Poliţiei un profesor de la Liceul „Matei Corvin” din municipiu că l-ar fi strâns de gât.

Poliţia a descins în blocurile rău famate din Hunedoara. Şapte oameni au fost reţinuţi FOTO VIDEO

Bătaia cruntă între interlopi într-un club de manele din Deva. Cum a fost pedepsit temutul „Mărgan” VIDEO

Calvarul trăit de fiica adolescentă a unei femei care s-a recăsătorit cu un tânăr dependent de droguri

Elevul intrase în timpul orei în sala de clasă la care preda dascălul şi ar fi perturbat desfăşurarea lecţiei. Enervat, profesorul l-a luat de gât şi l-ar fi ameninţat, susţine familia adolescentului.

Elevul a mers direct la poliţiştii care se aflau în curtea unităţii de învăţământ, tocmai pentru desfăşurarea unor activităţi cu caracter preventiv, privind violenţa în şcoli, şi a reclamat că a fost agresat.

„Poliţiştii au aplanat starea conflictuală şi au discutat despre incident cu cei implicaţi şi cu reprezentanţii şcolii, în vederea identificării unor modalităţi de a preveni astfel de situaţii. Totodată,  în acest caz, Poliţia Municipiului Hunedoara s-a sesizat din oficiu şi a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că elevul ar fi pătruns într-o altă sală de curs pentru a căuta un prieten, fără a observa prezenţa profesorului care susţinea ora, iar la solicitarea acestuia de a părăsi sala de curs, ar fi avut un comportament neadecvat, fapt care l-a determinat pe profesor să recurgă la forţă, pentru a-l scoate din sala de curs”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Incindentul ar fi avut loc după ce elevul ar fi către dascălul care îi ceruse să plece din clasă: „Nii şi la el”. După aplanarea conflictului, tânărul s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde în urma consultului, a primit diagnosticul de „contuzie latero-cervicală”.

Mai puteţi citi şi:

Scene de groază trăite de o prostituată. A fost la un pas de moarte după o întâlnire cu un client

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Cuplu acuzat de vecini că făcea sex prea gălăgios. Afişul viral: „Dumitale îţi place cum nechează?”

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite