Scene de groază trăite de o prostituată. A fost la un pas de moarte după o întâlnire cu un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ARHIVĂ
Foto: ARHIVĂ

O tânără prostituată a trecut prin momente de groază după ce a fost acostată de un client. A fost la un pas de moarte.

Poliţiştii au capturat un tânăr de 26 de ani, din Simeria, acuzat că a sechestrat şi a tâlhărit o femeie care practica prostituţia.

„Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, furt şi şantaj

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Cuplu acuzat de vecini că făcea sex prea gălăgios. Afişul viral: „Dumitale îţi place cum nechează?”

Bărbatul a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Victima sa, o tânără prostituată, şi-a pus viaţa în pericol pentru a scăpa de acesta.

„Poliţiştii au stabilit că tânărul, în seara de 28 mai 2021, după ce a întreţinut raporturi sexuale cu o tânără în vârstă de 28 de ani, a transportat-o, contrar voinţei acesteia, din localitatea Sântuhalm în municipiul Deva.

Tânăra a fost nevoită să sară din autoturism, în momentul în care acesta a încetinit viteza de deplasare. Înainte ca femeia să sară din maşină, tânărul i-a smuls acesteia poşeta, iar din interior i-a luat 150 de lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Bărbatul a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Manualele de sex care făceau furori în Evul Mediu. Ce însemna „sexul diavolesc“ şi unde se găseau cele mai râvnite reţete pentru femeile care se doreau fatale

Oraşele sexului din România interbelică: poveştile celor mai căutate bordeluri şi prostituatelor care le-au făcut celebre

FOTO Oraşul antic al sexului, dezvăluit în tablouri pornografice. Cum arătau cele mai faimoase locuri ale plăcerilor

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite