Bătaia cruntă între interlopi într-un club de manele din Deva. Cum a fost pedepsit temutul „Mărgan” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colaj. Mărgan (1), momentul în care este lovit cu o sticlă în cap (2) şi bătaia generală (3). Capturi videp
Colaj. Mărgan (1), momentul în care este lovit cu o sticlă în cap (2) şi bătaia generală (3). Capturi videp

Cornel Mărgan, temutul interlop al Devei anilor 2000, a primit sentinţa într-un dosar în care alături de alţi trei inculpaţi a fost acuzat că a participat la o încăierare într-un club din Deva.

Judecătoria Deva i-a condamnat la plata unor amenzi penale între 1.800 de lei şi 2.850 de lei pe Cornel Mărgan, cunoscut al lumii interlope din Deva anului 2000, şi pe alţi trei hunedoreni, acuzaţi că s-au încăierat într-un club din Deva. Sentinţa nu este definitivă.

Oraşul devenit „Cetatea crimei“ în anii 2000. O serie de asasinate în stil mafiot au îngrozit atunci România

Soarta cuplului româno-maghiar de asasini sângeroşi numit „Echipa morţii” şi „Bonnie şi Clyde ai Estului”

Asasinul gelos care şi-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei: „O să audă toată Europa de mine“

Scandalul pentru care cei patru au fost trimişi în judecată a avut loc în noiembrie 2019.

Atunci, Cornel Crâznic (Mărgan) şi alţi doi interlopi din Hunedoara, Ovidiu Mărginean, zis şi Buric şi Ladislau Lakatos - toţi cu antecedente penale, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi plasaţi sub control judiciar după ce s-au lovit reciproc în incinta unui bar din Deva.

„Poliţiştii au stabilit că, în cursul dimineţii de 17 noiembrie 2019, în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Deva, au provocat scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, lovindu-se reciproc şi tulburând astfel liniştea şi ordinea publică. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe”, informau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ulterior, cei trei, împreună cu un alt participant la scandal, Răzvan Popa, care nu avea antecedente penale, au fost trimişi în judecată pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

„În actul de sesizare, s-a reţinut, în esenţă, că în dimineaţa zilei de 17 noiembire 2019, în jurul orei 05:30, în timp ce inculpatul Cornel Crâznic se afla în incinta clubului ,,Etiquette Night Life” din municipiul Deva jud. Hunedoara, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a tulburat ordinea şi liniştea publică, prin manifestări violente constând în spargerea unui pahar, ruperea tricoului cu care era îmbrăcat, injurii adresate mai multor clienţi ai localului şi lovirea numitului Mărginean Ovidiu, ceea ce a condus ulterior la alte agresiuni fizice între inculpaţi, acţiuni de violenţă fizică şi verbală, ce au provocat teamă în rândul personalului de serviciu al localului şi al societăţii de pază ce asigura ordinea în local, precum şi în rândul unora dintre clienţi, care au părăsit localul imediat după incident, ferindu-se de persoanele implicate în acesta”, se arată în dosar.

Bătaie de la dedicaţii

Scandalul a pornit de la faptul că membrii celor două grupuri adverse „doreau să facă în mod exclusiv dedicaţii şi să-şi revendice puterea printre cei aflaţi în interiorul clubului, iar Mărgan perturba activitatea formaţiei muzicale, luând microfonul vocalistului, apoi restituindu-i-l, de mai multe ori”, se arată în dosar. În momentul în care acesta a smuls din nou microfonul din mâna vocalistului, un alt client s-a apropiat de el, însă Mărgan l-a împins şi l-a lovit cu pumnul în zona capului. Apoi, la rândul lui, interlopul a fost lovit cu o sticlă în cap de un alt inculpat, moment în care scandalul a degenerat. Imaginile încăierării au fost surprinse de camerele de supraveghere din local.

Cornel Mărgan (51 de ani) a devenit cunoscut publicului la începutul anilor 2000, ca lider al lumii interlope din municipiul Deva. A fost anchetat în mai multe dosare penale, condamnat pentru infracţiuni de violenţă şi aflat, în trecut, pe lista celor mai căutaţi infractori din România. A fost acuzat şi de fostul comisar şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, că i-ar fi sprijinit pe cei care doreau înlăturarea sa din funcţie, prin denunţuri false. Ovidiu Mărginean, recidivist, a fost condamnat în dosarul Hidra, al mafiei ferului vechi din Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Interlopii care au cutremurat Deva anilor 2000. Povestea temutei grupări mafiote Spumă şi Bibanul, protejată de Poliţie

Cel mai odios ucigaş din anii 2000 cere eliberarea: a scris o carte despre evoluţie şi „planul crimei perfecte”

Secretul atacului mafiot din Şoimuş: cum au ajuns Pera şi Mărgan, doi foşti lideri ai lumii interlope din Deva, în dosar

Temutul Cornel Mărgan, „duşmanul“ fostului şef al BCCO Traian Berbeceanu, are noi probleme cu legea. Scrisoarea care l-a desfiinţat pe devean 

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri