Calvarul trăit de fiica adolescentă a unei femei care s-a recăsătorit cu un tânăr dependent de droguri

0
0
Foto: ARHIVĂ
Foto: ARHIVĂ

O elevă a trecut printr-un adevrat calvar, după ce mama ei s-a căsătorit cu un bărbat de 28 de ani. Acesta a fost arestat preventiv după ce şi-a supus fiica vitregă mai multor abuzuri.

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Şoimuş este acuzat că şi-a constrâns fiica vitregă, în vârstă de 16 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el.

O elevă de 13 ani a fost abuzată de tatăl vitreg în boxa unui bloc. Bărbatul a fost arestat preventiv

Abuzuri sexuale comise de un recidivist. O copilă de şapte ani şi o octogenară s-au numărat printre victime

Infracţiunile au avut loc în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, iar hunedoreanul se află în arest preventiv din luna februarie şi va fi trimis în judecată pentru viol (cel puţin 55 de acte materiale)

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că inculpatul, cu intenţie, a întreţinut cu persoana vătămată fiica vitregă a acestuia cu care convieţuia, relaţii sexuale, în mod repetat, cel puţin o dată pe săptămână, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin constrângerea acesteia, exercitată prin exploatarea ascendentului moral avut asupra victimei, determinat atât de calitatea de membru de familie, cât şi de starea de temere firească creată şi menţinută în acest timp de manifestările sale violente în cadrul familiei, precum şi de ameninţarea adresată de a o alunga din cadrul familiei, respectiv de a o trimite la bunica maternă în cazul în care nu acceptă să aibă relaţii sexuale, dar şi prin acte de agresiune fizică, constând în muşcarea şi strângerea minorei de gât în noaptea de 24/25 ianuarie 2021”, se arată în dosar.

Martorii citaţi în anchetă dosar susţin că tânărul, aflat în prezent într-un spital penitenciar, era dependent de substanţe etnobotanice. Mama fetei abuzate a solicitat divorţul de acesta, după arestarea sa. Există probe că inculpatul ar fi avut relaţii sexuale cu minora încă dinainte ca aceasta să împlinească vârsta de 14 ani, prin constrângere, profitând de calitatea de tată vitreg şi de vârsta fragedă a fetei precum şi prin violenţă. Mama fetei a declarat că în ultimele săptămâni înainte de a fi arestat, pe fondul consumului de droguri, bărbatul a început să aibă o atitudine violentă asupra celor două.

„Inculpatul nu a ezitat să se manifeste violent şi asupra lucrătorilor de poliţie de la secţia de Poliţie Şoimuş – unde a ajuns să smulgă grilajul metalic al uşii unităţii de poliţie în interiorul căreia se aflau persoana vătămată şi mama ei, în prezenţa poliţiştilor, ceea ce a atras utilizarea forţei pentru încătuşarea sa”, se mai arată în dosar.

Mai puteţi citi şi:

Scene de groază trăite de o prostituată. A fost la un pas de moarte după o întâlnire cu un client

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Cuplu acuzat de vecini că făcea sex prea gălăgios. Afişul viral: „Dumitale îţi place cum nechează?”

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri