Adolescenţii care au violat şi au ucis în bătaie o femeie în centrul Devei au fost aduşi la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a murit după câteva zile de la noaptea în care a fost agresată.
Femeia a murit după câteva zile de la noaptea în care a fost agresată.

Tribunalul Hunedoara a judecat miercuri pe cei trei adolescenţi acuzaţi de violarea şi uciderea în bătaie a unei femei fără adăpost din Deva. Faptele celor trei au şocat comunitatea.

Cei trei minori arestaţi în vara anului trecut pentru violarea, jefuirea şi uciderea în bătaie a Danielei Boboia, o femeie fără adăpost din municipiul Deva au fost aduşi în faţa instanţei. Judecarea dosarului aflat la Tribunalul Hunedoara va continua în 3 februarie, motivul amânării fiind lipsa referatului de evaluare pentru inculpatul Adafinei Raul Cristian şi lipsa unui martor citat de magistraţi.

Tragedia provocată de cei trei adolescenţi a înfiorat o parte a comunităţii din Deva. Daniela Boboia, femeia care fusese bătută, jefuită şi violată în Piaţa Victoriei din Deva, lăsată apoi să zacă mai multe ore pe caldarâm, a murit în spital, după mai multe zile de suferinţă. La scurt timp, agresorii săi, Raul Adafinei (15 ani), Vasile Sîngurelu (16 ani) şi Daniel Sîngurelu (16 ani) au fost arestaţi preventiv pentru viol şi tâlhărie şi omor.

Au urmărit-o înainte de a o viola
Potrivit procurorilor, în sarcina celor trei inculpaţi minori s-a reţinut că, în cursul nopţii de 9 august 2015, după ce, în prealabil, au urmărit-o pe femeia fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi deposeda de bani, Daniel Sîngurelu şi Vasile Sîngurelu i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa.

“Agresorii au târât-o în partea laterală stânga a scărilor de acces în clădirea IPH Deva, unde minorul Vasile Sîngurelu, profitând de starea de inconştienţă a victimei, a întreţinut un raport sexual cu aceasta, ajutat fiind de ceilalţi doi minori, iar apoi, toţi cei trei au deposedat-o de o sumă infimă de bani şi o parte din bunurile ce le avea asupra ei. După comiterea faptelor, cei trei inculpaţi minori au părăsit locul faptei, abandonând victima în stare de inconştienţă”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Victima a suferit leziuni craniene şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Hunedoara - Deva. A murit însă, pe patul de spital.

Potrivit unor cunoscuţi ai femeii, Daniela Boboia a mai fost victima unor agresiuni sexuale, în trecut, de aceea se ferea de oameni şi îşi ascundea, de obicei, faţa într-o glugă.


Vă recomandăm şi:

Violatorii minori care au nenorocit o femeie în centrul Devei au fost arestaţi: au bătut victima până a intrat în comă, apoi au violat-o şi au tâlhărit-o

Judecătoria Deva a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei minori, cu vârste de 14 ani şi 15 ani, acuzaţi de violarea unei femei, care se adăpostea pe stradă, în zona Pieţei Victoria.

Chinurile unei femei fără adăpost: a fost violată de trei minori, bătută până la leşin şi lăsată într-o baltă de sânge pe stradă

O femeie în vârstă de 40 de ani, rămasă fără adăpost, a trecut prin momente cumplite. A fost batjocorită de trei adolescenţi, care au jefuit-o apoi şi au abandonat-o în stare de inconştienţă, în centrul Devei.

Soarta groaznică a Alexandrei David, eleva tranşată de un criminal sadic. De ce a fost înfometată crunt înainte de a fi omorâtă

Cea mai înfiorătoare crimă petrecută în ultimul deceniu în Hunedoara a avut loc în decembrie 2007: Alexandra David, o adolescentă din Petroşani, a fost ucisă, iar cadavrul ei a fost ciopârţit în mai multe bucăţi şi aruncat în apele Mureşului. Criminalul a fost găsit, însă nu a recunoscut vreodată comiterea atrocităţilor.

Noaptea crimelor odioase comise de studentul nebun de gelozie: mărturia stranie a condamnatului la moarte care a spintecat o familie

Una dintre cele mai înfiorătoare tragedii petrecute în anii 1970 în judeţul Hunedoara a avut loc în Petroşani. În noaptea de 1 spre 2 martie 1979, un student a ucis o familie întreagă, după ce s-a certat cu iubita. Claudiu Ghiţulescu a fost condamnat la moarte prin împuşcare, după ce a mărturisit crima şi s-a predat Miliţiei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite