Chinurile unei femei fără adăpost: a fost violată de trei minori, bătută până la leşin şi lăsată într-o baltă de sânge pe stradă

0
0
Femeia a ajuns în spital, în urma agresiunilor suferite.
Femeia a ajuns în spital, în urma agresiunilor suferite.

O femeie în vârstă de 40 de ani, rămasă fără adăpost, a trecut prin momente cumplite. A fost batjocorită de trei adolescenţi, care au jefuit-o apoi şi au abandonat-o în stare de inconştienţă, în centrul Devei.

Trei adolescenţi cu vârste între 14 ani şi 15 ani au fost reţinuţi pentru violarea unei femei fără adăpost, pe care au bătut-o apoi, până ce victima a rămas în stare de inconştienţă. Infracţiunile s-au petrecut în centrul municipiului Deva, în zona clădirii IPH din Piaţa Victoriei.

„Poliţia Deva a fost sesizată de către personalul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 09:30, la Secţia U.P.U. a fost adusă o persoană de sex feminin, în stare de inconştienţă, care a fost victima unei agresiuni. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima este o femeie în vârstă de 40 de ani, din Deva, fără ocupaţie, cunoscută ca persoană fără adăpost”, a infromat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Huendoara.

Nimeni nu i-a sărit femeii în ajutor

Agresiunea a avut loc în noaptea de 8 spre 9 august în jurul orei 04:00, în Piaţa Victoriei din municipiul Deva, într-o zonă neiluminată din apropierea clădirii Institutului de Proiectare Hunedoara, susţin anchetatorii.

„În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva şi cei ai Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara, au fost identificaţi prezumtivii autori ai faptei. Aceştia sunt trei minori, dintre care doi în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva şi un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, care locuieşte fără forme legale în  Deva, toţi neşcolarizaţi. Poliţiştii au stabilit că minorii au urmărit victima cu intenţia de a o  tâlhări, au agresat-o şi au deposedat-o de bani şi de o parte din obiectele pe care le avea asupra ei, iar unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, a întreţinut raporturi sexuale cu victima, după care au abandonat-o, aceasta rămânând în stare de inconştienţă”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti la locuinţele minorilor, au fost recuperate o parte din bunurile furate de la femeia fără adăpost,, iar minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, urmând a fi supuşi unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului. Adolescenţii sunt anchetaţi pentru viol şi tâlhărie calificată şi complicitate la viol.


Vă recomandăm şi:

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Copilul abuzat sexual cu un ardei iute, de "mama criminală", va fi despăgubit. Alina Ardeleanu a fost condamnată

Judecătoria Petroşani a condamnat-o pe Alina Ardeleanu, pentru maltratarea unui copil de şapte ani, pe care l-ar fi abuzat sexual, chinuindu-l cu ardei iuţi. Femeia este cercetată şi pentru omor calificat, fiind acuzată că a provocat incendiul care a dus la moartea a trei dintre cei patru copii ai săi. Tot ea a fost cercetată pentru uciderea altor doi copii.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite