Un șofer drogat din Vaslui a provocat un carambol în județul Galați: trei persoane au fost rănite VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, din care un copil de doi ani, au fost rănite în urma unui accident în județul Galați, Un șofer de 19 ani, din Vaslui, s-a urcat drogat la volan și a provocat un carambol. 

Accidentul a avut loc vineri, 27 ianuarie, la ora 12:56. Poliția Galați a fost sesizată telefonic numărul de urgență 112, cu privire la faptul că pe DE 581 - Drumul de Centură al municipiului Tecuci, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost trei persoane rănite.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 19 ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Focșani, la efectuarea unei manevre de depășire a unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 45 de ani, județul Galați, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat, cu vârsta de 33 de ani, din comuna Negrilești, județul Galați. Totodată, în acest impact a fost implicată și autoutilitara.

Un șofer drogat a provocat un carambol 

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui număr de trei persoane: conducătorul auto de 33 de ani și un copil minor de doi ani, aflat în autoturismul condus regulamentar, iar cea de-a treia persoană, pasager în autovehiculul angajat în depășire. Toate personale au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat Poliția Galați.

Trei persoane au fost rănite în accident FOTO: IPJ Galați
Trei persoane au fost rănite în accident FOTO: IPJ Galați

Toți cei trei polițiști dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri.

„La testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a tânărului de 19 ani au rezultat valori pozitive la consumul de canabis și cocaină, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive”, a mai anunțat IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri