Adolescentul care a violat o fată de 15 ani în toaleta unui mall din Galați, arestat preventiv

0
0
Publicat:

Adolescentul de 17 ani care a violat o fată de 15 ani în toaleta mall-ului situat pe Bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi a fost arestat preventiv, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Băiatul care a violat o fată în mall a fost arestat / Foto: Arhivă / Pexels
Băiatul care a violat o fată în mall a fost arestat / Foto: Arhivă / Pexels

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Galaţi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, au efectuat, marţi, şase percheziţii domiciliare, atât la adresa de domiciliu a prezumtivului autor al comiterii infracţiunii de viol din data de 30 noiembrie, precum şi la alte adrese unde se bănuia ca cel în cauză este ţinut ascuns de rude”, a mai anunțat sursa.

În urma acestor percheziţii, cel căutat nu a fost depistat, dar în cursul aceleaşi zile, el s-a prezentat, însoţit de avocat, la Judecătoria Galaţi, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale.

„În urma audierilor efectuate în camera de consiliu şi a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi şi a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au procedat la arestarea acestuia, l-au condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi", arată IPJ.

O minoră de 15 ani din Galaţi a fost violată miercuri, 30 noiembrie, în toaleta unui mall de fostul ei prieten cu doi ani mai mare. 

Adolescenta a declarat faptul că, în jurul orei 19,00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual.

A fost efectuată cercetarea la faţa locului, iar după examinarea medico-legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta.    

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite