Un incendiu a distrus o hală din județul Galați. Focul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă VIDEO

0
Publicat:

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri, 8 decembrie 2023, într-o hală de producție din județul Galați. Pompierii au stabilit că incidentul s-a produs din cauza jarului căzut dintr-o sobă.

Pompierii ISU au fost anunțați în jurul prânzului despre incendiul care izbucnise într-o hală din comuna Ivești, județul Galați.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de la Garda Intervenție Ivești, iar în sprijinul lor au venit o autospecială de stingere și echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tecuci.

Pompierii au constatat că întreaga clădire luase foc.

„Când au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregului spațiu de producție, acesta fiind localizat în limitele găsite”, a anunțat ISU Galați.

Incendiu la o hală din Galați FOTO: ISU
Incendiu la o hală din Galați FOTO: ISU

Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii incendiului este jarul căzut din sobă, în preajma căreia erau materiale combustibile și vopseluri.

Întreaga hală de circa 500 mp a fost distrusă de incendiu. De asemenea, au ars toate materiale utilizate în procesul de producție a țevilor metalice.

Explozie într-un bloc din Galați

O butelie a explodat joi, 30 noiembrie, într-un bloc din orașul Galați. În urma deflagrației, o femeie a ajuns la spital. De asemenea, mai multe apartamente din clădire au suferit avarii.

Incidentul a avut loc joi, 30 noiembrie, la blocul G2 de pe strada Laminoriștilor din orașul Galați. La fața locului au intervenit două autospeciale, autoscara și echipajul SMURD tip C din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați. Înainte de sosirea pompierilor, 10 persoane din interiorul clădirii s-au autoevacuat.

Salvatorii au constatat că o persoană a fost rănită. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar o femeie de 51 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima este conștientă, are arsuri de gradul I și a fost transportată la spital.

În urma exploziei garsoniera a fost grav avariată. De asemenea, au fost avariate ușile de la alte șase garsoniere. Cauza probabilă a incidentului este o acumulare de gaze la un aparat de gătit, a precizat ISU Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite