Incendiu violent la trei hale industriale din Galați. Mai multe mașini parcate în apropiere au fost distruse de flăcări FOTO VIDEO

0
Publicat:

 Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţă, 18 noiembrie, la o hală de dezmembrări auto din municipiul Galaţi. Flăcările s-au extins la alte două hale și au afectat mai multe mașini parcate în apropiere.

Incendiul a afectat trei hale industriale din Galați FOTO ISU Galați
Incendiul a afectat trei hale industriale din Galați FOTO ISU Galați

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă, 18 noiembrie, la trei hale, una de producţie termopan, una de dezmembrări auto şi o altă hală de depozitare materiale de construcţii, potrivit ISU Galați.

Pompierii gălățeni s-au luptat patru ore cu flăcările, reușind în cele din urmă să stingă incendiul.

„Am acţionat cu şase autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălţime şi o autospecială de descarcerare. La acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare”, a precizat locotent colonelul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

VIDEO ISU Galați

Focul a afectat aproximativ 800 de metri pătrați din halele industriale, dar au ars și câteva autoturisme parcate în zona unde s-a manifestat incendiul.

Pompierii au stabilit în urma verificărilor că incendiul s-a produs cel mai probabil în urma unui scurtcircuit electric.

Incendiu la o fabrică din Șura Mică

Un alt incendiu violent a izbucnit pe 5.10.2023 la o fabrică pentru reciclarea hârtiei din Șura Mică, județul Sibiu. Toți angajații fabricii au fost evacuați în siguranță, fiind vorba despre 70 de persoane.

Din fabrică au fost evacuaţi toţi angajaţii, aproximativ 70 de persoane. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale. În acest moment, pompierii acţionează pentru ventilarea unei hale unde se prelucrează deşeuri de hârtie în vederea reciclării, întrucât aceasta este inundată cu fum", a precizat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, la locul incendiului au ajuns „două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare, două de prima intervenţie şi trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic".

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite