Un copil de doi ani a ajuns să traverseze singur strada, fiind lovit de mașină. De ce se face vinovată șoferița

0
Publicat:

Un copil de doi ani, lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis și a fost accidentat de o mașină. Șoferița l-a transportat urgent la un spital din Galați, comițând astfel o greșeală: nu a sunat la 112.

Șoferița s-a ales cu dosar penal FOTO: Poliția Română
Șoferița s-a ales cu dosar penal FOTO: Poliția Română

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, accidentul a avut loc luni seară, 24 aprilie a.c., în jurul orei 19.20, pe strada Laminoriștilor, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că o tânără, cu vârsta de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Laminoriștilor, dinspre strada Stadionului către strada Costache Conache, a acroșat și rănit un minor, cu vârsta de 2 ani. Micuțul a traversat strada prin loc nepermis fără a se afla sub supravegherea vreunui adult.

Tânăra aflată la volan nu a sunat la 112, ci a luat victima și a transportat-o la spital, părăsind astfel locul accidentului. 

„Minorul a fost transportat la spital de către conducătoarea auto, acesta rămânând internat pentru investigații medicale suplimentare”, a anunțat Poliția Galați.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit „dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Explozie puternică urmată de un incendiu în Galați

O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs tot luni seară, 24 aprilie a.c., într-o hală industrială din orașul Galați. Deflagrația s-a auzit în întreaga zonă.

Potrivit ISU Galați, explozia s-a produs pe strada Ștefan cel Mare, într-o hală în care exista mai multe utilaje.  Deflagrația a fost urmată de un incendiu. Bubuitura s-a auzit în întreaga zonă. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU, SMURD și Poliție. Pompierii au reușit să stingă incendiul înainte ca flăcările să se extindă la clădirile din vecinătate. 

Valoarea pagubelor urmează să fie calculată. Din imagini se poate observa că în interior se aflau mai multe echipamente și alte bunuri.

Pompierii de ISU Galați urmează să stabilească din ce cauză s-a produs explozia. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite