Un agent de pază a murit într-un hipermarket din Galați. Tânărul s-a prăbușit în stare de inconștiență și nu a mai putut fi salvat

0
Publicat:

Un echipaj de pe ambulanță a intervenit sâmbătă, 18 noiembrie, la un mall din Galați după ce unui agent de pază i s-a făcut rău. Tânărul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Echipajul de pe ambulanță nu a reușit să îl resusciteze pe agentul de pază FOTO arhivă Adevărul
Echipajul de pe ambulanță nu a reușit să îl resusciteze pe agentul de pază FOTO arhivă Adevărul

Un incident tragic a avut loc sâmbătă, 19 noiembrie, într-un hipermarket din Galați. Un agent de pază, în vârstă de 37 de ani, care lucra în zona unui retailer de electronice și electrocasnice, s-a prăbușit în stare de incoenștiență în fața magazinului.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați. Echipajul medical l-a găsit pe agentul de pază în stop cardio-respirator și timp de o oră și jumătate a efectuat manevre de resuscitare, dar tânărul nu a mai putut fi readus la viață.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați în vederea efectuării necropsiei. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în paralel și inspectorii de muncă fac anchetă pentru lămurirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Angajat al Aeroportului Timișoara, găsit mort în birou

Un alt deces la locul de muncă a avut loc la Timișoara în noaptea de sâmbătă (21 ianuarie  2023) spre duminică (22 ianuarie 2023). Un bărbat de 62 de ani, angajat al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, a fost găsit decedat în biroul său de la aeroport, unde ar fi rămas să lucreze peste program.

E vorba de un IT-ist al aeroportului care a fost găsit mort în birou. Directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a confirmat incidentul, susținând că bărbatul în vârstă de 62 de ani, fost angajat SRI, trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program.

Dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon, familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. În urma verificărilor, bărbatul a fost găsit decedat în birou.

Potrivit lui Daniel Stamatovici, suspiciunile sunt că bărbatul a murit în urma unui infarct, dar cauzele exacte ale decesului încă nu au fost comunicate aeroportului.  

„La ora 7.00 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeoroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat Daniel Stamatovici.

Directorul Aeroportului Timișoara a declarat că în urma incidentului s-a descoperit că bărbatul lucra part-time și pentru o firmă de pe aeroport.

„Cred că de asta a rămas peste noapte. Era angajat al aeroportului, dar făcea și mentenanța la ceva echipamente pentru o firmă care își desfășoară activitatea pe aeroport. Fiind aici, oamenii au apelat la serviciile lui pentru a le repara echipamentele din când în când. Atunci am aflat și noi că avea contract part-time cu ei”, a declarat Daniel Stamatovici pentru „Adevărul”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite