Român „descurcăreţ” depistat: şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria, „face” Moldova, dar are ITP fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul  în vârstă de 26 de ani a fost depistat de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. El şi-a modificat data inspecţiei ITP pentru a putea circula în continuare. Există informaţii că persoana în cauză se ocupă cu micul trafic de frontieră.

Poliţiştii din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au depistat un bărbat care a prezentat la control, pentru autoturismul pe care îl conducea, un înscris care atestă valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, ce s-a dovedit a fi falsificat.

Bărbatul în cauză a fost depistat în data de 26 octombrie 2019, în jurul orei 00.30, când s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei.

Cetăţeanul român Nicolae O., în vârstă de 26 de ani, conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, iar la controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la termenul de valabilitate al inspecţiei tehnice periodice înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că data care atestă valabilitatea ITP-ului  a fost modificată, documentul fiind falsificat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Trebuie amintit şi faptul că bărbatul în cauză este un obişnuit al zonei de frontieră, fiind suspect de contrabandă într-un alt dosar aflat în lucru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite