Motocicletă furată de sub sechestrul Fiscului din Italia, găsită într-un microbuz care circula pe DN26

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care transporta motocicleta a declarat că aceasta nu-i aparţine şi că doar o ducea în localitatea vecină, la rugămintea unui cunoscut. Bunul furat a fost descoperit la un control de rutină al Poliţiei de Frontieră, pe raza satului Măstăcani din judeţul Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit şi indisponibilizat o motocicletă ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Motocicleta, marca Malaguti, a fost găsită în data de 24 octombrie 2019, în jurul orei 12.05, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, când poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au  oprit în trafic, pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, un autovehicul marca Mercedes Vito.

La volanul microbuzului se afla gălăţeanul Cornel P., în vârstă de 59 de ani, care a declarat că motocicleta din interiorul dubei nu este proprietatea sa şi că el doar o transporta într-o altă localitate, al rugămintea unei cunoştinţe. Totodată, bărbatul a mai adăugat că nu ştia de eventualele probleme juridice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că motocicleta în cauză figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia (mai exact de Fisc), în data de 31 august 2017.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite