O femeie și o fetiță de 12 ani, atacate de cinci câini agresivi în județul Galați. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:

Un bărbat din comuna Corod s-a ales cu dosar penal pentru atacul provocat de câinii săi asupra unei femei. După atacul asupra femeii, câinii au atacat și o fetiță în vârstă de 12 ani. Proprietarul s-a ales cu dosar penal.

Mama fetei a sunat la 112 FOTO: Arhivă, Adevărul
Mama fetei a sunat la 112 FOTO: Arhivă, Adevărul

O femeie din localitatea Corod a anunțat la 112 că fiica acesteia, în vârsta de 12 ani, a fost atacată de un grup de câini, scăpați dintr-o curte. Din fericire, copila nu a suferit leziuni. 

„Femeia le-a spus oamenilor legii că în timp ce stătea la poartă, fetița ei a fost atacată de un grup de cinci câini din rasa metis, iar de frică copila a început să țipe și să strige după ajutor. Speriată, mama a venit imediat și a alungat câinii”, a transmis Jandarmeria Galați.

De la mama fetei și de la vecini, jandarmii au aflat că înainte de a speria copila câinii au atacat o femeie în vârstă de 62 ani, din localitate, pe care au mușcat-o de picior și mână.

„Persoana vătămată a fost identificată de jandarmi, iar acesta a precizat că în timp ce se deplasa pe stradă, spre casă, a fost atacată de câini, fără ca aceasta să-i provoace”, au mai precizat jandarmii. 

Proprietarul câinilor s-a ales cu dosar penal

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat deținătorul câinilor, în persoana unui bărbat în vârstă de 47 ani, din localitate.

Bărbatul a recunoscut că îi aparțin câinii și nu își explică motivul pentru care animalele au atacat cele două persoane.

Câinii au fost închiși de proprietar în curtea casei, acesta angajându-se că pe viitor va lua toate măsurile pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

„Având în vedere faptul că în urma atacului câinilor a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală. Cercetările vor fi continuate de poliție”, a mai anunțat Jandarmeria Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite