Doi bărbați au fost atacați de un câine în Sectorul 6

0
Publicat:

Polițiștii Secției 22 din Capitală au fost sesizați, luni, în jurul orei 13.30, prin sistemul 112 cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, un câine ar fi atacat două persoane.

Câinele agresiv a fost lăsat nesupravegheat
Câinele agresiv a fost lăsat nesupravegheat

"Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din cercetări, s-a stabilit că un câine, lăsat liber și nesupravegheat, a atacat un alt câine, provocându-i mai multe răni. De asemenea, în încercarea de a opri atacul, stăpânul celui de-al doilea câine și un alt bărbat care au intervenit au suferit răni provocate de cei doi câini.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi bărbați, aceștia refuzând transportul la o unitate medicală.

De asemenea, reprezentanți din cadrul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor au preluat câinele care a devenit agresiv, în vederea transportării către un adăpost din județul Ilfov.

Ulterior, în urma activităților specifice, a fost depistat, la scurt timp, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, proprietarul câinelui lăsat nesupravegheat, acesta fiind condus la sediul sectiei de poliție pentru cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei. 

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite