Criminal găsit mort într-o fântână. Își omorâse concubina și era căutat de Poliție

0
Publicat:

Bărbatul de 52 de ani era căutat de mai bine de două săptămâni de polițiști. Oamenii legii bănuiau că se ascunde în pădure. Autopsia va stabili dacă gălățeanul s-a sinucis sau a fost, la rândul său, victima unei crime.

Polițiștii și pompierii l-au scos din fântână pe suspectul de crimă FOTO ISU Galați
Polițiștii și pompierii l-au scos din fântână pe suspectul de crimă FOTO ISU Galați

Un bărbat de 52 de ani din comuna gălăţeană comuna Cerţeşti, căutat de poliţie pentru că pe 27 octombrie 2023 şi-a omorât concubina lovind-o în cap şi peste faţă cu un par, a fost găsit luni, 13 noiembrie 2023, mort într-o fântână din localitate.

Cadavrul lui a fost găsit într-o fântână dezafectată aflată în satul Cotoroaia, comuna Cerţeşti, judeţul Galaţi.

„După efectuarea cercetării la faţa locului, s-a stabilit că acesta este bărbatul de 52 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor asupra concubinei sale, la data de 27 octombrie 2023, în comuna Cerţeşti”, au precizat reprezentanții IPJ Galaţi.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă bărbatul s-a sinucis sau a fost, la rândul său, victima unei infracţiuni. 

Criminal salvat de la sinucidere după ce şi-a omorât mama

Alt criminal, un bărbat de 44 de ani din judeţul Iaşi, a fost reţinut de autorităţi fiind suspectat că şi-a ucis mama de 84 de ani. Individul a vrut, după crimă, să se sinucidă, însă a fost oprit chiar lângă ştreangul pe care şi-l improvizase, de un vecin.

Bărbatul este cunoscut în comunitate ca fiind extrem de violent, el fiind suspectat că şi-a agresat mama şi în trecut. În dimineaţa zilei de luni, 3 februarie 2020, individul a avut un conflict cu mama sa, cu care locuia de ceva vreme, după ce a divorţat de nevastă.

În timpul discuţiei în contradictoriu, bătrâna l-a muşcat pe fiu, acesta luând o bucată de lemn şi lovindu-o puternic pe mamă. Din cauza rănii puternice, victima a murit. Imediat după crimă, când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a fugit la un vecin, căruia i-a cerut să sune la 112.

„Asta mi-a spus, că a omorât-o pe mamă-sa şi să mă duc acolo. Era treaz, nu era beat. Păcat de el, daca nu mă duceam se omora şi el”, a povestit vecinul.

După ce a sunat la 112, acesta a mers în curtea în care a avut loc grozăvia şi l-a găsit pe criminal lângă un ştreang improvizat.

Fraţii individului povestesc că acesta a avut des conflicte cu mama, în luna august împotriva sa fiind emis şi un ordin de protecţie, care a expirat însă zilele trecute.

„A fost cel mai mic copil din familie şi a fost cel mai alintat. A mai avut probleme, a fost dus la poliţie la Paşcani, dar l-a adus înapoi. A fost dus şi la Iaşi, la Psihiatrie, dar a revenit. Legislația daca era mai bună, nu se întâmpla asta", a povestit unul dintre fraţi.

Şapte dosare au fost deschise la Poliţia din Paşcani, în ultimii ani, pe numele criminalului. Nu a fost însă niciodată tras la răspundere, deoarece mama sa îşi retrăgea plângerea.

„Are dosar penal de agresiune împotriva mamei. Îi făcea viaţa grea, o lovea. El a avut o problema, un accident în Sardinia, a căzut în cap, nu şi-a luat medicamentele şi când bea alcool devenea violent”, a povestit unul dintre fraţii suspectului. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite