Scandal monstru între doi șoferi, veri. Unul a fost înjunghiat, iar agresorul este dat în urmărire

0
Publicat:

Un scandal monstru a avut loc într-o intersecție din Galați între doi șoferi. Unul dintre ei a fost rănit cu un cuțit și a ajuns la spital. Agresorul este dat în urmărire atât pe raza județului Galați, cât și la frontiera de stat a României.

Poliția îl caută pe agresor FOTO: ARHIVA, ADEVARUL
Poliția îl caută pe agresor FOTO: ARHIVA, ADEVARUL

Poliția Galați a fost sesizată la 112 cu privire la faptul că la intersecția străzilor Movilei cu Bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați a avut loc o agresiune fizică între două persoane.

Imediat după sesizare, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a format o echipă complexă de investigare, cercetare și intervenție la fața locului.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați, sprijiniți de polițiști din cadrul Secțiilor 1-5 Poliție Galați, Biroul Rutier, Serviciul Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au stabilit faptul că în cursul zilei de luni, 8 mai, doi  bărbați, din Galați, cu vârstele de 39, respectiv 40 de ani, în timp ce conduceau două autoturisme, s-ar fi întâlnit în trafic și ar fi oprit în zona intersecției străzilor Movilei cu George Coșbuc, pentru a discuta. Între cei doi există un grad de rudenie, aceștia fiind veri.

La scurt timp, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul, cu vârsta de 40 de ani, l-ar fi agresat fizic pe interlocutorul său, folosindu-se și de un cuțit.

„În urma agresiunii, bărbatul de 39 de ani a suferit leziuni traumatice la nivelul membrului superior stâng și s-a deplasat singur la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați, unde a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea”, a transmis IPJ Galați.

Au fost identificate cele două autoturisme, iar la domiciliul bărbatului de 40 de ani a fost găsit și obiectul care a fost folosit la agresiunea fizică.

„În cauza de față a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și pentru depistarea bărbatului de 40 de ani, care se sustrage cercetărilor. Acesta a fost dat în consemn pe raza județului Galați, cât și la frontiera de stat a României”, a anunțat Poliția Galați.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite