Un consilier local a atacat viceprimăriţele din Focşani pentru faptul că nu au copii. „Aceste două individe…“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Gongu este consilier local PSD
Emanuel Gongu este consilier local PSD

Afirmaţiile au fost făcute în cadrul şedinţei extraordinare convocată de primarul municipiului, şedinţă care nu a mai avut loc din cauza lipsei de cvorum.

Şedinţa de îndată convocată marţi seara de primarul Cristi Misăilă pentru miercuri dimineaţa, la ora 9.00, nu s-a mai desfăşurat, din lipsă de cvorum, după ce consilierii locali PNL-USR-PLUS au absentat. Aceştia din urmă spun că au convenit cu primarul ca această şedinţă să fie mutată vineri, pentru ca proiectele să fie discutate în prealabil, dar edilul s-a sucit în ultimul moment.

Misăilă a venit cu un val de critici la adresa aleşior din majoritate, lucru pe care l-au făcut şi consilierii PSD prezenţi în sală. Unul dintre cei mai vehemenţi dintre ei a fost Emanuel Gongu, care a trecut la un atac la persoană la adresa celor două viceprimăriţe care nu au venit la şedinţă, deşi se aflau în birourile pe care le-au preluat încă de dimineaţă, cu ocazia primei lor zile de muncă în instituţie după alegerea în noua demnitate.

Potrivit acestuia, unul dintre proiecte făcea referire la achiziţionarea unei centrale termice pentru o grădiniţă din Focşani, unde copiii ar sta în frig.

„Dimitriu şi Tătaru nu au copii, nu ştiu ce e aia să fii părinte. Noi ştim ce înseamnă să fii părinte. Aceste două individe nu fac nimic pentru copiii celorlalţi. Asta înseamnă să i se dea puterea unui om fără inimă, fără suflet şi ghidat de rău în viaţă”, a spus Emanuel Gongu.

FOTO: Alexandra Tătaru şi Ana Maria Dimitriu sunt viceprimari ai municipiului Focşani

emanuel gongu

Vă mai recomandăm:

Viceprimarii Focşaniului se pot apuca de treabă. Secretarul a comunicat, în sfârşit, hotărârea adoptată de Consiliul Local

VIDEO Cine este liberalul pe care a pariat primarul PSD Cristi Misăilă pentru postul de viceprimar al Focşaniului

Vă rog să vă cereţi scuze, dragă doamnă Firea!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite