Gestul inelegant al primarului Focşaniului după alegerea celor două viceprimăriţe. „Nu vă felicit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Misăilă, primarul municipiului Focşani
Cristi Misăilă, primarul municipiului Focşani

Ana Maria Dimitriu, de la Partidul Naţional Liberal şi Alexandra Tătaru, de la Alianţa USR-PLUS au fost alese de Consiliul Local Focşani în funcţiile de viceprimari.

Şedinţa de joi seara a Consiliului Local Focşani, întinsă pe parcursul a şase ore, în care principalul punct de pe ordinea de zi a fost alegerea celor doi viceprimari, a oferit momente care nu-şi aveau locul, mai ales la final, când zarurile erau deja aruncate.

 Nervos tot timpul şedinţei, după ce aleşii locali nu i-au votat câteva proiecte, fapt pentru care şi-a retras toate iniţiativele introduse pe ordinea de zi, primarul Cristi Misăilă a creat rumoare la finalul şedinţei, când în loc să treacă cu eleganţă peste tot ce se întâmplase până atunci, a demonstrat cu totul altceva.

El a luat cuvântul după cele două viceprimăriţe, care au mulţumit colegilor pentru încredere şi care şi-au arătat disponibilitatea de a forma o echipă solidă la nivelul Primăriei Focşani.

„Eu zic să nu vă bucuraţi încă, să aşteptaţi să se pronunţe Prefectura cu privire la legalitatea hotărârii, la modul cum s-a desfăşurat procedura de vot, la modul cum aţi abordat acest subiect extrem de delicat. Ar fi trebuit să fie un exemplu de decenţă şi de civilizaţie, de respectare a legii de către toţi cei implicaţi. Va rămâne să discutăm să vedem dacă se va întâmpla sau nu să ocupaţi aceste funcţii. Mai mult decât atât, în această seară nu mi-aţi demonstrat că veţi lucra în folosul cetăţenilor. Deocamdată, eu nu vă felicit...Vă atrag atenţia stimaţi colegi, doamna subprefect, doama secretar că tot procesul de vot din această seară a fost viciat. De aceea o să vedem dacă se va întâmpla să ocupaţi funcţiile pe care astăzi vi le-aţi luat prin şantaj unul faţă de celălalt”, a fost mesajul primarului Misăilă.

Ce au transmis cei doi viceprimari

„Vreau să mulţumesc cetăţenilor municipiului Focşani care şi-au arătat încrederea în PNL prin reprezentanţi în Consiliul Local, în speţă colegii mei aici de faţă şi vreau să le mulţumesc şi colegilor din USR- PLUS pentru votul de încredere. Clar că din seara aceasta suntem la treabă”, a spus liberala Ana Maria Dimitriu.



„Mulţumesc tuturor colegilor din Consiliul Local, indiferent de ce baricadă se află ei. O felicit pe Ana Maria pentru funcţia de prim-viceprimar şi sunt convinsă că împreună vom face o echipă minunată şi vom lucra cu spor, de dimineaţă până seara, doar pentru comunitatea în care trăim. Vă mulţumim domnule primar, indiferent dacă ne place sau nu, împreună vom face echipă pentru că sunteţi primarul tuturor focşănenilor şi cu tot Consiliul Local vom lucra pentru comunitate”, a menţionat Alexandra Tătaru, viceprimarul USR-PLUS.

viceprimari focsani

Vă mai recomandăm:

Focşaniul are viceprimari de la PNL şi USR-PLUS. Cine sunt doamnele care au fost alese de Consiliul Local

Corina Atanasiu şi Liviu Mălureanu, secretari de stat la Proiecte Europene şi Agenţia Funcţionarilor Publici

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite