VIDEO Cine este liberalul pe care a pariat primarul PSD Cristi Mis─âil─â pentru postul de viceprimar al Foc┼čaniului

0
0
misaila
Cristi Mis─âil─â, primarul Foc┼čaniului

├Äntr-o conferin┼ú─â de pres─â, edilul municipiului Foc┼čani le-a jignit din nou pe cele dou─â consiliere locale alese s─âpt─âm├óna trecut─â ├«n func┼úiile de viceprimari.

Primarul Cristi Valentin Mis─âil─â a dezv─âluit preferin┼úele sale pentru una dintre func┼úiile de viceprimari, lucru deloc surprinz─âtor av├ónd ├«n vedere conlucrarea din lunile care au trecut de la alegerile locale ┼či p├ón─â ├«n prezent.

┬áAstfel, ├«n cadrul unei conferin┼úe de pres─â edilul Mis─âil─â a recunoscut c─â ┼či-ar fi dorit un viceprimar de la PNL ┼či unul de la PSD, iar liberalul s─â fie nimeni altul dec├ót Liviu Macovei, care a candidat ├«n tandem pentru aceast─â func┼úie ┼či cu Ion ┼×tefan, adversarul lui Mis─âil─â la alegerile pentru func┼úia de primar.

ÔÇ×Mi-a┼č fi dorit ni┼čte profesioni┼čti. Mi-a┼č fi dorit s─â conlucrez cu domnul Macovei, care a demonstrat c─â este un profesionist ├«n tot ceea ce a f─âcut. Cu tot respectul pentru doamna Alexandra T─âtaru, poate o fi bun─â din punct de vedere profesional pe linia ei didactic─â, dar ├«n administra┼úie trebuie s─â cuno┼čti multe legi ┼či s─â ai habar de multe proceduri. Iar doamna Ana Maria Dimitriu mi-a demonstrat c─â dup─â patru ani de consilier local tot nu a ├«nv─â┼úat ce ├«nseamn─â s─â ai ├«n primul r├ónd o ierarhizare, o diferen┼úiere ├«ntre executiv ┼či legislativÔÇŁ, a spus edilul Mis─âil─â.

Acesta nu s-a ab┼úinut de la a jigni ┼či a lua ├«n der├ódere viitoarele colaboratoare, ├«n leg─âtur─â cu atribu┼úiile pe care le vor avea dac─â vor fi confirmate pe func┼úie.

ÔÇ×V─âd c─â doamna Alexandra T─âtaru se pricepe la fotografii, a fost coleg─â cu dumneavoastr─â, cred c─â o s-o pun s─â monitorizeze Direc┼úia de comunicare. ┼×i s─â-mi comunice c├óinii vagabonzi ┼či gropile din asfalt, ├«n acord cu ├«nclina┼úia ┼či competen┼úele sale. Nu ┼čtiu ce s─â-i dau doamnei Ana Maria Dimitriu, pentru c─â nu cunosc nici ce studii are. At├ót timp c├ót a fost consiliera domnului prim-ministru b─ânuiesc c─â are ni┼čte abilit─â┼úi la un cabinetÔÇŁ, le-a ironizat Mis─âil─â pe cele dou─â femei viceprimar.

Trebuie spus c─â Liviu Macovei este ├«nc─âlcat ┼či protocolul de colaborare dintre PNL ┼či USR-PLUS, autopropun├óndu-se pentru func┼úia de viceprimar, concur├ónd-o f─âr─â succes pe Alexandra T─âtaru. Acesta nu a fost sanc┼úionat, ├«nc─â, de partid pentru gestul de acum o s─âpt─âm├ón─â.

V─â mai recomand─âm:

Foc┼čaniul are viceprimari de la PNL ┼či USR-PLUS. Cine sunt doamnele care au fost alese de Consiliul Local

UPDATE Ale┼čii PSD din Consiliul Local Foc┼čani atac─â ├«n instan┼ú─â hot─âr├órea privind alegerea viceprimarilor


 Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite