Un bărbat a umblat gol pușcă prin centrul Focșaniului: „Eu sunt Dumnezeu” VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr de 20 de ani, din Focșani, a fost surprins în noaptea de 2 aprilie plimbându-se gol pușcă pe o stradă centrală din municipiu. El a fost auzit strigând ”Eu sunt Dumnezeu”.

Cel mai probabil, acesta are probleme medicale, fiind văzut deseori în fața Primăriei Focșani și folosind un ton ridicat la adresa funcționarilor instituției.

Tânărul a ieșit dezbrăcat pe stradă FOTO: captură video
Tânărul a ieșit dezbrăcat pe stradă FOTO: captură video

Tânărul a fost ridicat ulterior de jandarmi.

”În data de 02.04, in jurul orei 01:00, un echipaj de Jandarmerie a fost sesizat prin SNUAU 112 referitor la faptul că un barbat se plimbă dezbrăcat pe stradă, în zona Ceasul Rău. La momentul sosirii echipajului de jandarmi,la fața locului se afla un echipaj de poliție care s-a sesizat din oficiu pentru aceeași faptă. La fața locului se afla un bărbat de aproximativ 20 de ani care avea un comportament agresiv verbal și fizic, era dezbrăcat și vorbea incoerent. Ca urmare a comportamentului acestuia, jandarmii și polițiștii au luat măsura imobilizării și ulterior conducerii la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de Ultraj contra bunelor moravuri”, potrivit Jandarmeriei Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite