Oltean ieșit gol pe stradă, printre mașini. Șoferii l-au luat la rost: „Ce faci, nene, te dădu nevasta afară din casă?“ VIDEO

0
Publicat:

Bărbatul din Craiova a ieșit gol pușcă din casă și s-a oprit într-o zonă aglomerată. Se așeza în fața vehiculelor aflate în trafic și îi privea insistent pe șoferi.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 30 septembrie 2023, în jurul prânzului.

Șoferii care circulau pe strada Alexandru Macedonski din Craiova au observat că printre mașini mergea un bărbat în pielea goală.

La un moment dat, omul a ajuns pe trecerea de pietoni și a început să se așeze în fața șoferilor care se aflau în trafic.

„Ce faci, nene, ți-e cald?… Te dădu nevasta afară din casă?… Ai probleme mari, omule…”, au reacționat cei mai mulți dintre șoferi.

Bărbatul a fost filmat de mai mulți șoferi FOTO: colaj captura video
Bărbatul a fost filmat de mai mulți șoferi FOTO: colaj captura video

Cei mai mulți dintre conducătorii auto au scos telefoanele și au început să-l filmeze pe bărbat.

Câțiva șoferi au sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns în zonă.

„La data de 30 septembrie 2023, în jurul orei 12,45, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Alexandru Macedonski, un bărbat dezbrăcat se deplasează pe carosabil”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul a acceptat imediat să-i însoțească.

„Polițiștii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de ajutor de specialitate”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Nu este prima dată când în Craiova au loc astfel de incidente. Ultima dată s-a întâmplat în 2020 când un bărbat a fost surprins alergând complet dezbrăcat pe o stradă din Craiova. Se pare că acesta ar fi fost prins de un soţ înşelat și a fost dat afară, în pielea goală, din casă.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite