Bărbat complet dezbrăcat găsit în peretele unui teatru din New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit în peretele unei băi, după ce pompierii au spart zidul. FOTO: Facebook/ Syracuse Fire Department
Bărbatul a fost găsit în peretele unei băi, după ce pompierii au spart zidul. FOTO: Facebook/ Syracuse Fire Department

Pompierii din oraşul Syracuse au dezvăluit cazul unui bărbat care a fost salvat după ce fusese prins în pereţii unui teatru din New York, relatează BBC.

Pompierii au fost chemaţi vineri, în jurul orei locale 07:30, de către angajaţii teatrului Landmark, după ce aceştia au auzit bătăi în perete şi strigăte după ajutor. Autorităţile cred că persoana, un bărbat adult, ar fi intrat în teatru în urmă cu 2-3 zile, însă nu este clar cum a reuşi să ajungă în spaţiul din spatele zidului. 

Pompierii au făcut o gaură în perete şi au folosit o cameră cu fibră optică pentru a localiza bărbatul, ulterior reuşins să îl elibereze după ce au tăiat mai multe straturi de rigips şi cărămizi. 

Când au ajuns la bărbat, pompierii au observat că acesta era complet dezbrăcat, după cum informează presa locală. În prezent, acesta primeşte îngrijiri medicale la un spital din zonă. 

Regizorul Teatrului Landmark, Mike Intaglietta, a declarat pentru Syracuse.com, un site local de ştiri, că bărbatul a fost văzut rătăcind prin clădire la începutul săptămânii. John Kane, adjunctul şefului departamentului de pompieri din Syracuse, a explicat că bărbatul s-a ascuns într-un spaţiu de acces timp două zile şi a rămas prins între pereţi după ce a căzut în peretele băilor pentru bărbaţi. 

Agenţii de poliţie au transmis că bărbatul părea să sufere de o boală mintală şi nu va fi acuzat sau identificat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite